Styreansvar - Styreansvarsforsikring

Vi vet hvilken forsikringer som er riktig for virksomheten din. Send oss noen få opplysninger så kontakter vi deg og gir forslag på forsikring.

Du gjorde alt du kunne

Men det var ikke nok

Tenk deg at du sitter i styret i en bedrift. Du jobber knallhardt og målrettet for at bedriften skal utvikle seg. Bli bedre. Ta nye markedsandeler. Men ett sted på reisen tråkker du feil og gjør en vurdering som ender opp med at du blir saksøkt og til slutt erstatningspliktig. Selv om du har handlet i god tro, med et brennende ønske om å hjelpe bedriften et steg i riktig retning.

som styremedlem er du ansvarlig med alt du eier

Da er det godt å tenke på at du sikret ditt styreansvar med en styreansvarsforsikring. For da risikerer du ikke å miste huset, eller hytta, eller kanskje bilen. For det er nemlig slik at du som styremedlem eller leder er ansvarlig med alt du eier. Også det du har på konto.

Med styreansvarsforsikring får du våre advokater med på din side. De kan styreansvar og kjenner lover og regler, og jobber for deg. Helt til saken er over. Hvis du taper rettsaken dekker forsikringen utgifter og krav i henhold til dommen.

Skal vi ta en prat om styreansvar og styreansvarsforsikring?

Skal vi spille på lag hvis noen krever erstatning fra deg? Vi er spesialister på styreansvarsforsikring og kan alt som er verdt å vite, og litt til. Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt styreansvar. Send inn skjemaet under så har du tatt det første steget mot en litt tryggere fremtid.

Flere artikler

for deg som styremedlem

Sjekkliste

Sjekkliste før du sier ja til styreverv.

Sjekkliste

Dette kan bli kostbart

Manglende styreansvarsforsikring kan koste deg dyrt.

Se hva som kan skje

Individuell styreansvarsforsikring

Forsikringen dekker den erstatningsplikten som kan oppstå for deg som styremedlem i utenforstående selskap.

Individuell styreansvarsforsikring