Styreansvar - styreansvarsforsikring

Vil du ha et tilbud på styreansvarsforsikring, eller andre forsikringer? Styreansvar selges kun sammen med bedriftsansvar eller profesjonsansvar. Skriv inn organisasjonsnummeret ditt, så kontakter vi deg.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Styreansvarsforsikring

Du gjorde alt du kunne - men det var ikke nok

Tenk deg at du sitter i styret i en bedrift. Du jobber knallhardt og målrettet for at bedriften skal utvikle seg. Bli bedre. Ta nye markedsandeler. Men ett sted på reisen tråkker du feil, og gjør en vurdering som ender opp med at du blir saksøkt, og til slutt erstatningspliktig. Selv om du har handlet i god tro, med et brennende ønske om å hjelpe bedriften et steg i riktig retning.

Som styremedlem er du ansvarlig med alt du eier

Da er det godt å tenke på at du sikret ditt styreansvar med en styreansvarsforsikring. For da risikerer du ikke å miste huset, eller hytta, eller kanskje bilen. For det er nemlig slik at du som styremedlem eller leder er ansvarlig med alt du eier. Også det du har på konto.

Med styreforsikring får du våre advokater med på din side. De kan styreansvar og kjenner lover og regler, og jobber for deg. Helt til saken er over. Hvis du taper rettsaken dekker forsikringen utgifter og krav i henhold til dommen.

Skal vi ta en prat om forsikring?

Skal vi spille på lag hvis noen krever erstatning fra deg? Våre forsikringsrådgivere er spesialister på forsikring for styremedlemmer og hjelper deg med ditt styreansvar. Send inn skjema så har du tatt det første steget mot en litt tryggere fremtid.

For deg som styremedlem