Rettshjelpforsikring

Rettshjelpforsikring er for bedrifter som kan trenge juridisk bistand. Forsikringen dekker kostnader ved tvist og kan kjøpes som en tilleggsforsikring når bedriften har bedriftsansvarsforsikring eller produkt-/profesjonsansvarsforsikring.

Meld skade

Be om tilbud på rettshjelpforsikring

Pris på forsikring

Start med å fylle i organisasjonsnummer.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke organisasjonsnummer

Fordeler med vår rettshjelpforsikring

Rettshjelp dekker bedriftens kostnader til en selvvalgt ekstern advokat hvis bedriften blir part i en tvist som kan føres for en domstol i Norden.

Kostnader til sakkyndig, vitner og domstolsbehandling er også inkludert.

 • Gjelder fra det oppstår en tvist

  Forsikringen dekker tvister uten at det har oppstått en "skade" og gjelder fra det tidspunktet det oppstår en tvist.

 • Advokat kan bli kostbart

  En advokat fakturerer i snitt ca 3300 kr per time og bruker for 5-10 timer på enkle saker.

 • Rettshjelp til alle

  Vi er det eneste selskapet som tilbyr rettshjelpforsikring til alle kunder i bedriftssegmentet.

Hva er rettshjelpforsikring - en kort introduksjon

Rettshjelpforsikring er en forsikring som dekker kostnadene ved juridisk bistand og rettshjelp hvis det oppstår tvister eller konflikter. Forsikringen dekker vanligvis kostnader som advokathonorarer, rettsgebyrer og eventuelle rettslige utgifter som måtte oppstå i forbindelse med en rettssak.

Rettshjelpforsikring kan være nyttig for å sikre at virksomheten har tilgang til juridisk bistand og beskyttelse når det oppstår juridiske problemer.

Skadeeksempler for rettshjelpforsikring

 • Rettshjelpforsikring for en elektriker
  En elektriker kommer i konflikt med en kunde vedrørende prisen på et utført oppdrag. Elektrikerens advokatutgifter dekkes av rettshjelpforsikringen.
 • Rettshjelpforsikring for en restaurant
  En restaurant mottok krav fra huseier som ønsket å si opp leieavtalen. Restauranten mente at det etter leieavtalen ikke var adgang til dette. Rettshjelpforsikringen dekket advokatkostnadene til å imøtegå kravet.

Vi hjelper deg

Finn riktig forsikring for bedriften din

Du kan enten bruke en av våre forsikringsguider for å finne riktig forsikring, benytte nettbutikken, eller du kan snakke med en av forsikringsrådgiverne våre.

 • Få et uforpliktende tilbud

  Forsikringsrådgiverne våre kjenner din bransje og hvilke forsikringer du trenger. Her kan du sende inn et skjema og bli kontaktet for en prat om forsikringer for bedriften din.

  1. Skriv inn ditt organisasjonsnummer
  2. Gi oss noen opplysninger om virksomheten din
  3. En av rådgiverne våre kontakter deg
  Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
  Jeg har ikke org.nr
 • Forsikringsguide

  En god bedriftsforsikring er tilpasset din bedrift og dine behov. Du skal betale for den tryggheten du trenger, hverken mer eller mindre. Finn ditt forsikringsbehov på bare to minutter.

 • Personforsikring for din bransje

  Synes du det er vanskelig å forstå hvilke personforsikringer bedriften trenger? Se hva vi anbefaler for din bransje, og finn ditt forsikringsbehov på bare to minutter.

 • Sjekk pris og kjøp bilforsikring

  I nettbutikken for bilforsikring hjelper vi deg med å finne riktig bilforsikring for bedriften din. Det tar bare to til tre minutter.

 • Kontakt kundeservice

  Vår kundeservice for bedrifter består av erfarne forsikringsrådgivere som kjenner bransjen din og vet hvilke forsikringer du trenger. Kontakt oss alle hverdager mellom kl. 08.00 og 18.00.