Jobb hos oss

Vi tilbyr et stort spekter av stillinger og karrieremuligheter, noe som skaper gode forutsetninger for hver enkelt medarbeider å forme sin egen karriere.

Se ledige stillinger

Muligheter og ansvar

Vi ønsker å skape gode forutsetninger for at våre medarbeidere kan skape seg en karriere i If. Arbeidsmiljøet er åpent og tillitsfullt, med klare forventninger om at hver og en tar ansvar og initiativ. Gjennom dette kan kan vi ta best mulig hånd om våre 3,6 millioner kunder. 

Arbeidsmiljø og livskvalitet i fokus

Den viktigste faktoren for å kunne gjøre en god jobb er et godt samarbeid mellom leder og medarbeider. Våre jevnlige medarbeiderundersøkelser viser at det er slik. Undersøkelsene viser også at folk trives svært godt med å jobbe i If.

Vi vil bidra til at våre medarbeidere har det bra og har en god balanse mellom arbeidsliv og privatliv. Etter beste evne tilrettelegger vi for dette og tar hensyn til de ulike livsfasene våre medarbeidere er i.

If ønsker sunne og opplagte medarbeidere som føler felles ansvar for et godt arbeidsmiljø. Derfor tilbyr vi blant annet:

  • Kortere arbeidstid mai-september
  • Avspaseringsmuligheter
  • Fri til trening
  • Gode forsikringsordninger for alle medarbeidere

Hvorfor If?

 
Forsikring kan være vanskelig å forstå, også for oss som jobber i et forsikringsselskap. Med denne filmen prøver vi å forklare hvorfor forsikring er så viktig for samfunnet, og hvordan vi i If jobber for å gi kundene våre trygghet.

Dette sier noen av våre ansatte

Kornelie Korsnes

Kornelie Korsnes

Analytiker i Produkt- og prisavdelingen

"Jeg synes forsikringsbransjen er spennende, og If er en ledende aktør med stor tyngde og kompetanse."

Monica Kyrkjebø

Monica Kyrkjebø

Innkjøps- og nettverksansvarlig for helseforsikring

"Min bakgrunn som sykepleier kommer godt med når jeg skal velge helseleverandører for If."

For deg som er nysgjerrig på oss

Følg oss på LinkedIn

Få bedriftsnyheter og info om ledige stillinger.