Firmaforsikring

Hverdagen i en liten bedrift er gjerne litt annerledes enn i en større bedrift. Vi kjenner bransjen din og gir deg gjerne et forslag til hva din firmaforsikring skal inneholde. Send oss noen få opplysninger, så kontakter vi deg.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Firmaforsikring

Forsikringsspesialistene våre snakker med små bedrifter hver dag. De vet hvilken firmaforsikring som er nødvendige for å sikre at du kan konsentrere deg om driften, og vite at du er sikret hvis noe skjer.

Når du skal velge firmaforsikring hjelper vi deg med å tenke igjennom hva som kan skje, og hva som kan skades. Hvis du har ansatte er det noen forsikringer du må ha, som yrkesskadeforsikring og pensjonsforsikring, men det kan også være at vi sammen kommer frem til at du vil gi dine ansatte litt ekstra trygghet.

Da kan for eksempel en helseforsikring være nyttig. Da sikrer du at medarbeiderne dine får rask operasjon eller behandling, og du får dem raskt tilbake på jobb.

Vi som jobber med forsikring vil gjerne snakke med deg, og hjelpe deg. Du treffer oss på telefon 62 51 65 31. Du kan også sende oss noen få opplysninger hvis du vil at vi skal kontakte deg med et tilbud på firmaforsikring.

 • Innbrudd og tyveri

  Visste du at de fleste innbrudd skjer gjennom vinduet? Småbedrifter er et attraktivt mål for innbrudd og tyveri.

  Slik beskytter du deg
 • Starte egen bedrift

  Har du akkurat startet ditt eget firma eller drømmer du om å virkeliggjøre drømmen din? Her får du verdifulle tips.

  Forsikring for deg som skal starte egen bedrift
 • Enkelt på nettet

  Mine sider er vårt tilbud til deg som vil ha full oversikt over forsikringene dine på nettet. Der kan du selvsagt også melde skader og endre på forsikringene.

  Mine sider

Derfor skal du velge If

 • Mest fornøyde kunder

  Kantar TNS har kåret If til forsikringsselskapet med de mest fornøyde kundene.

 • Toppkarakter på skadehåndtering

  Det er når noe skjer du ser hva forsikringen er verdt. Skadehåndteringen får toppkarakter 4,5 av 5 i gjennomsnitt av kundene våre. Vi kaller det skadehåndtering slik det bør være.

 • Alltid riktig firmaforsikring

  Alltid tilpasset firmaforsikring - uansett om du har et lite firma eller en større virksomhet med mange ansatte.