Firmaforsikring

Hverdagen i en liten bedrift er gjerne litt annerledes enn i en større bedrift. Vi kjenner bransjen din og gir deg gjerne et forslag til hva din firmaforsikring skal inneholde. Send oss noen få opplysninger, så kontakter vi deg.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Firmaforsikring for små og mellomstore bedrifter

Forsikringsspesialistene våre snakker med små bedrifter hver dag. De vet hvilken firmaforsikring som er nødvendige for å sikre at du kan konsentrere deg om driften, og vite at du er sikret hvis noe skjer.

Når du skal velge firmaforsikring hjelper vi deg med å tenke igjennom hva som kan skje, og hva som kan skades. Hvis du har ansatte er det noen forsikringer du må ha, som yrkesskadeforsikring og pensjonsforsikring, men det kan også være at vi sammen kommer frem til at du vil gi dine ansatte litt ekstra trygghet.

Da kan for eksempel en helseforsikring være nyttig. Da sikrer du at medarbeiderne dine får rask operasjon eller behandling, og du får dem raskt tilbake på jobb.

Kontakt oss om firmaforsikring

Våre forsikringsrådgivere hjelper deg med å finne riktig firmaforsikring.
Ring oss på telefon 62 51 65 31 eller send oss noen få opplysninger hvis du vil ha tilbud på firmaforsikring.

Derfor skal du velge If

  • Kundene synes vi er enestående

    Våre kunder gir oss 4,6 av 5 stjerner på Trustpilot.

  • Toppkarakter på skadehåndtering

    Det er når noe skjer du ser hva forsikringen er verdt. Skadehåndteringen får toppkarakter 4,5 av 5 i gjennomsnitt av kundene våre. Vi kaller det skadehåndtering slik det bør være.

  • Alltid riktig firmaforsikring

    Alltid tilpasset firmaforsikring - uansett om du har et lite firma eller en større virksomhet med mange ansatte.