Helseforsikring bedrift

Behandlingsforsikring for bedrifter som vil redusere sykefraværet og få de ansatte raskt tilbake på jobb etter sykdom og skade. Når du bruker helseforsikringen er det rådgiverne i Vertikal helse som hjelper deg. Be om tilbud på helseforsikring for bedriften din i dag.

Be om tilbud på helseforsikring bedrift

Pris på forsikring

Start med å fylle i organisasjonsnummer.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke organisasjonsnummer

Hvorfor bør bedrifter ha helseforsikring?

 • Reduser sykefraværet

  Ansatte får rask tilgang til behandling i spesialisthelsetjenesten. Vår garantitid er konsultasjon hos legespesialist innen 7 virkedager. Deretter behandling eller operasjon innen 10 virkedager. Slik kan ansatte komme raskere tilbake på jobb ved sykdom eller skade.

 • Færre kostnader ved sykdom

  Både bedriften og ansatte tjener på redusert sykefravær. Når den ansatte kommer raskere til behandling ved sykdom og skade blir kostnadene ved fravær redusert.

 • Bli en attraktiv arbeidsgiver

  Helseforsikring bedrift kan være et viktig ansattgode som motiverer og bidrar til at ansatte blir værende i bedriften.

Dette er inkludert i helseforsikring bedrift

Helseforsikring bedrift har tre ulike dekninger: Basis, standard og super.

Basis Basis Standard Standard Super Super

Konsultasjon hos legespesialist i spesialisthelsetjenesten, innen 7 virkedager. Deretter behandling eller operasjon innen 10 virkedager.

Inkludert Inkludert Inkludert

Du blir fulgt opp av en personlig medisinsk rådgiver som finner frem til riktig hjelp, og gir støtte underveis i behandlingsforløpet.

Inkludert Inkludert Inkludert

Dekker inntil 10 konsultasjoner med psykologisk førstehjelp ved uforutsette hendelser som vold, trafikkulykke eller dødsfall.

Inkludert Inkludert Inkludert

Dekker kostnader til reise og opphold i forbindelse med utredning og behandling.

Inkludert Inkludert Inkludert

Dekker kostnader for rehabiliteringsopphold, foreskrevet av legespesialist etter operasjon eller annen behandling som dekkes av forsikringen.

Inkludert Inkludert Inkludert

Ny vurdering av allerede stilt diagnose, foreslått eller igangsatt behandling eller tidligere utført behandling.

Inkludert Inkludert Inkludert

Døgnåpen rådgivning der erfarne sykepleiere svarer på spørsmål om sykdom og helse.

Inkludert Inkludert Inkludert

Mulighet til å benytte våre fremforhandlede priser ved behandling eller operasjon som ikke dekkes av forsikringen.

Inkludert Inkludert Inkludert

Legekonsultasjon på video og chat for helsespørsmål som ikke krever fysisk undersøkelse.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Dekker medisinsk nødvendig behandling for varig bedring ved sykdom eller skade, uten henvisning.
Super har det ingen begrensning i timeantall. 
Standard har åtte behandlinger inkludert.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Digital selvhjelpstjeneste til behandling av bl.a. angst, depresjoner og søvnvansker.

Ikke inkludert Inkludert Inkludert

Dekker inntil 10 konsultasjoner, etter henvisning fra lege.

Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert

Dekker utgifter til rus- og spillavvenning opptil 150 000.

Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert

Vertikal helse - vårt medisinske team

Når du bruker helseforsikringen er det rådgiverne i Vertikal helse som hjelper deg. Rådgiverne sørger for at du får riktig behandling til rett tid. Alle  får tildelt en personlig medisinsk rådgiver, som følger dem før, under og etter behandling.

Mer om Vertikal helse

Ta vare på personene som får bedriften til å gå rundt

En helseforsikring til deg og dine ansatte, er en god investering som bidrar til redusert sykefravær. Dersom noen i bedriften blir syk, oppstår uventede kostnader og du kan risikere å miste inntekter. Med vår helseforsikring tar du godt vare på den viktigste ressursen – dine ansatte.

Med helseforsikring bedrift får du og dine ansatte rask hjelp, om dere skulle trenge operasjon eller behandling av spesialist.

Sykefravær er dyrt for bedriften

Én dag med sykefravær koster like mye som ett år med helseforsikring

Det blir dyrt når en ansatt, eller du som eier av bedriften blir syk, og ikke kan jobbe. Raskere tilgang til hjelp og behandling bidrar til kortere sykefravær. Priseksempel: En typisk kontorbedrift med 10 ansatte. Snittpris: 345 kroner per ansatt per måned for Helse Super.

Be om tilbud på helseforsikring
 • Psykologisk selvhjelp
  I tillegg til vårt nettverk med psykologer over hele landet, samarbeider vi med Overvinne som tilbyr et digitalt verktøy for selvhjelp, og mulighet for videosamtaler med psykolog.

  Hjelp til selvhjelp

  Med Overvinne kan det være enklere å ta det første steget. Appen kan brukes når du selv har tid, og i et miljø du selv velger. Du gjennomgår et behandlingsløp i eget tempo, og rådene du får tilpasser seg til dine følelsesmessige behov.

  Overvinne-appen er utviklet av psykologer, og gir deg hjelp til selvhjelp gjennom videoer, øvelser, lydfiler, stemningsrapporter og artikler. Du kan bruke appen alene eller sammen med en psykolog, når og hvor det passer deg. Tjenestene i appen kan du bruke kostnadsfritt og så mye du vil – uten henvisning fra lege. Programmet tilsvarer et behandlingsløp på 14 psykologtimer.

  Det digitale verktøyet kan du bruke uten henvisning, men hvis du trenger å snakke med en psykolog, fysisk eller i en videosamtale, må du først ha en henvisning fra lege, og registrere en sak hos oss. Husk at all behandling skal være forhåndsgodkjent for å bli dekket av helseforsikringen. 

  Finn ditt avtalenummer og dine dekninger i forsikringsbeviset og vilkårene, ved å logge inn på Mine sider på If.no eller ved å kontakte arbeidsgiveren din.

 • Digital legetime
  Med digital legetime får du raskt og enkelt kontakt med en lege når du trenger det, uansett hvor du er. Video og chat gjør det mulig for legen å vurdere en rekke symptomer og gi deg gode råd og anbefalinger.

  Få hjelp der du er

  Digital legekonsultasjon er inkludert i helseforsikringen din. Du kan kontakte Hjemmelegene både for deg selv og for barn under 18 år. Velg selv hva som er enklest for deg - PC, mobil eller nettbrett.

  Hva kan du få hjelp med?

  • Behandling og oppfølging av medisinske problemstillinger hvor det ikke er behov for fysisk undersøkelse
  • Medisinske råd og anbefalinger
  • Fornyelse av resepter på de fleste faste medisiner
  • Henvisning til legespesialist eller videre undersøkelser basert på en medisinsk vurdering
 • Medisinsk rådgivning
  Døgnåpen, kostnadsfri tjeneste for hele familien - for enkle tips og råd. Ring 24 timer i døgnet, året rundt. Så ofte du vil, også fra utlandet. Spar tid og penger på å slippe besøk hos lege og legevakt.

  Hva er medisinsk rådgivning?

  Vår medisinske rådgivningstjeneste kan hjelpe deg ved spørsmål om helse, sykdom eller skader. Det kan kan dreie som om både fysisk og psykisk helse. Du kan ringe når du vil, døgnet rundt, og du får raskt snakke med erfarne sykepleiere som svarer på spørsmål og bekymringer, og veileder deg i hva du kan gjøre videre. Tjenesten er åpen hele døgnet!

 • Fysikalsk behandling
  Har du fysikalsk behandling inkludert i helseforsikringen, kan du få rask hjelp ved muskel- og skjelettplager. Vi dekker behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, manuellterapeut, naprapat og osteopat uten krav til henvisning.

  God og rask hjelp ved muskel- og skjelettplager

  Muskel- og skjelettlidelser har blitt et stort samfunnsproblem, og er i dag den største årsaken til langtidsfravær og uførhet i Norge.
  I Vertikal Helse har vi et stort medisinsk team med kompetanse på muskel og skjelett, slik at vi skal kunne hjelpe kundene våre å bli så friske som mulig, så raskt som mulig.

 • Psykologisk førstehjelp
  Psykologisk førstehjelp ved psykiske reaksjoner som skyldes uforutsette hendelser som vold, ran, trafikkulykke eller dødsfall.

  Psykologisk førstehjelp for akutt hjelp

  Dersom du har opplevd en akutt hendelse som ran, vold eller plutselige dødsfall, dekkes dette gjennom tjenesten Psykologisk førstehjelp. Du trenger ikke registrere sak på hjemmesidene våre, men du kan ringe direkte for å melde ditt behov. 

  Psykologisk førstehjelp er inkludert i helseforsikringen din.

 • Utredning og behandling
  Har du vært hos fastlegen din, og blitt henvist til videre utredning, kan helseforsikringen hjelpe deg hvis ventetiden offentlig er lang. Vi samarbeider med en rekke private klinikker, med høy kompetanse på utredning og behandling av ulike medisinske tilstander.

  Rask og riktig behandling

  Dersom du har plager som krever spesialkompetanse vil du som oftest bli henvist videre i spesialisthelsetjenesten for utredning og behandling. Dette foregår gjerne på sykehusnivå offentlig, hvor det erfaringsmessig er lange ventetider. Hensikten med helseforsikring bedrift er å sikre rask tilgang på spesialistkompetanse. 

  Hvis du har blitt henvist til spesialisthelsetjenesten, og ventetiden offentlig er lenger enn garantitiden i forsikringsavtalen, kan du registrere en sak hos oss. Dette gjelder både hvis du er henvist til bildeundersøkelser, som MR eller CT, og til legespesialist, som lungelege, ortoped eller nevrolog. 

Vanlige spørsmål om helseforsikring