Om oss

If er Nordens største forsikringsselskap.
If er en del av forsikringskonsernet Sampo, og forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum.

Vi forsikrer kunder i hele Norden og Baltikum

If er et samfunnsengasjert forsikringsselskap som blant annet samarbeider med Trygg Trafikk, Norsk Brannvernforening og CICERO Senter for klimaforskning. Vi tror på å tenke utradisjonelt. 

Vi tilbyr skadeforsikringer til kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Baltikum. Dessuten hjelper vi nordiske kunder med internasjonal virksomhet service ved filialkontorer og via nettverk. Vi tilbyr hele bredden av skadeforsikringsløsninger og -tjenester, for alt fra privatpersoner til globale industriselskaper. Vår virksomhet er delt inn i forretningsområdene Privat, Bedrift, Industri og Baltikum.

If Skadeförsäkring Holding AB (publ) er en del av det nordiske forsikringskonsernet Sampo.

Ifs egen juridiske struktur

Våre kunder skal føle seg trygge

Takket være våre 7 900 dyktige medarbeidere kan våre kunder føles seg trygge på at at de vil få den hjelpen de trenger hvis noe skulle skje. Vi vil også at det skal lønne seg for deg som kunde å velge If. Derfor tilbyr vi våre eksisterende og nye kunder en rekke fordeler. 

Vi i If vet det meste om risiko og hvordan du kan unngå den, og hjelper til med spørsmål om forsikringer og hvordan du skal få den beste beskyttelsen. Vi tar risikoen, så slipper du.