Om oss

If er Nordens største forsikringsselskap

If er en del av finanskonsernet Sampo, og forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum.

If er et samfunnsengasjert forsikringsselskap som blant annet samarbeider med Trygg Trafikk, Norsk Brannvernforening og CICERO Senter for klimaforskning. Vi tror på å tenke utradisjonelt. Velkjente utfordringer kan løses på nye måter, og derfor har vi blant annet samarbeidet med kjente designere om å lage moteklær som reflekterer billys i mørket og laget GPS-navigasjon som skifter til en barnestemme der det kan være barn i trafikken.

Forsikrer kunder i hele Norden og Baltikum

If tilbyr skadeforsikringer til kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Baltikum. Dessuten hjelper vi nordiske kunder med internasjonal virksomhet service ved filialkontorer og via nettverk. If tilbyr hele bredden av skadeforsikringsløsninger og -tjenester, for alt fra privatpersoner til globale industriselskaper. Ifs virksomhet er delt inn i forretningsområdene Privat, Bedrift, Industri og Baltikum.

Våre kunder skal føle seg trygge

Takket være våre 6 800 dyktige medarbeidere kan våre kunder føles seg trygge på at at de vil få den hjelpen de trenger hvis noe skulle skje. Vi vil også at det skal lønne seg for deg som kunde å velge If. Derfor tilbyr vi våre eksisterende og nye kunder en rekke fordeler, som If fordelsprogram og egenandelsfordel for privatpersoner, Mine sider for privatkunder og If Login for bedriftskunder.

Vi i If vet det meste om risiko og hvordan du kan unngå den, og hjelper til med spørsmål om forsikringer og hvordan du skal få den beste beskyttelsen. Vi tar risikoen, så slipper du.