Forsikring for bedrifter

Samarbeidsavtaler

Personforsikringer - viktige for oss alle

Personforsikringer er viktige både for den ansatte og bedriften. Men hvilke personforsikringer er de riktige for akkurat dere? Vi kjenner din bransje, så snakk med oss og la oss hjelpe deg å finne personforsikringene som passer.

De riktige personforsikringene har dessuten betydning for flere enn bedriften, den ansatte og deres familie; en sunn bedrift med lavt fravær er også viktig for samfunnet, og er derfor en gave til oss alle.

Spørsmål og svar om forsikring for bedrifter

Europeiske Reiseforsikring

Våre reiseforsikringer for bedrifter:

Pris på forsikring

Start med å fylle i organisasjonsnummer.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke organisasjonsnummer

Alltid riktig forsikring for din bransje

Vi tilpasser forsikringer til både små og store bedrifter, selvstendig næringsdrivende og aksjeselskap innen ulike bransjer. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg å finne en løsning som passer bedriften din.

Reduser risiko og beskytt bedriften mot uventede kostnader

For oss handler forsikringer om å hjelpe bedriften din å redusere risikoen for at noe skal skje, samt å beskytte virksomheten mot uventet økonomisk tap.

Uansett om det handler om å bygge hus, drive butikk eller jobbe som IT-konsulent, så gir våre forsikringer en økt trygghet for både bedriften og de enkelte ansatte. Vi har forståelse for at du kanskje ikke er ekspert på forsikring for bedrifter. Derfor hjelper vi deg slik at bedriften din blir riktig forsikret.

Forsikring for alle bedrifter

Har du et enkeltpersonforetak eller sitter du i styret i et større aksjefirma? Behovet av forsikring varierer avhengig av hvordan virksomheten ser ut. Men du, de ansatte og det som bedriften eier eller låner – er viktig for bedriften.

Hva skjer om du blir utsatt for en ulykke og blir arbeidsufør? Om en maskin går i stykker og ikke kan brukes? Eller om bedriften forårsaker skade og får et erstatningskrav? Vi hjelper deg å finne forsikringene som gjør at du er sikret hvis noe uventet inntreffer.

Du skal være trygg på at forsikringen beskytter det som er viktigst for deg, så du slipper å være urolig for uventede kostnader eller avbrudd i virksomheten. Da kan du fokusere på å utvikle bedriften og dine ansatte.


If Sikkerhetssenter

If Sikkerhetssenter i Ringvoll er Ifs eget skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter. Med over en og en halv million skadeoppgjør hvert år har If god kunnskap om hvorfor og hvordan skader oppstår, og hvordan unngå dem.

Les mer om sikkerhetssenteret

Starte egen bedrift

Forsikringer er en viktig del av virksomheten, og veldig viktig for at du skal føle deg trygg på at bedriften kan overleve selv om et uhell inntreffer.

For deg som skal starte egen bedrift

Hva koster forsikring for bedrifter?

Hvor mye forsikring for en bedrift vil koste styres av en antatt sannsynlighet for at en skade kan oppstå, og hva det vil koste å erstatte skaden.

Slik beregnes pris på forsikring for bedrifter