Forsikring for bedrifter

Vi tilpasser bedriftsforsikringen til akkurat din bedrift. Begynn med å be om tilbud på forsikring, så hjelper vi deg å forsikre det viktigste i bedriften din.

  • Riktig forsikring for din bransje
  • 9 av 10 er fornøyd med skadehåndteringen
  • Rask erstatning om noe skulle skje
Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Europeiske Reiseforsikring

Våre reiseforsikringer for bedrifter:

Alltid riktig forsikring for din bransje

Vi tilpasser bedriftsforsikringer til både små og store bedrifter, selvstendig næringsdrivende og aksjeselskap innen ulike bransjer. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg å finne en løsning som passer bedriften din.

Reduser risiko og beskytt bedriften mot uventede kostnader

For oss handler forsikringer om å hjelpe bedriften din å redusere risikoen for at noe skal skje, samt å beskytte virksomheten mot uventet økonomisk tap.

Uansett om det handler om å bygge hus, drive butikk eller jobbe som IT-konsulent, så gir våre bedriftsforsikringer en økt trygghet for både bedriften og de enkelte ansatte. Vi har forståelse for at du kanskje ikke er ekspert på bedriftsforsikringer. Derfor hjelper vi deg slik at bedriften din blir riktig forsikret.

Bedriftsforsikring for både små og store bedrifter

Har du et enkeltpersonforetak eller sitter du i styret i et større aksjefirma? Behovet av forsikring varierer avhengig av hvordan virksomheten ser ut. Men du, de ansatte og det som bedriften eier eller låner – er viktig for bedriften. Derfor trenger du alltid en bedriftsforsikring.

Hva skjer om du blir utsatt for en ulykke og blir arbeidsufør? Om en maskin går i stykker og ikke kan brukes? Eller om bedriften forårsaker skade og får et erstatningskrav? Da trenger du en bedriftsforsikring.

Du skal være trygg på at bedriftsforsikringen beskytter det som er viktigst for deg, så du slipper å være urolig for uventede kostnader eller avbrudd i virksomheten. Da kan du fokusere på å utvikle bedriften og dine ansatte.


If sikkerhetssenter

If Sikkerhetssenter i Ringvoll er Ifs eget skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter. Med over en og en halv million skadeoppgjør hvert år har If god kunnskap om hvorfor og hvordan skader oppstår, og hvordan unngå dem.

Les mer om sikkerhetssenteret

Starte egen bedrift

Forsikringer er en viktig del av virksomheten, og veldig viktig for at du skal føle deg trygg på at bedriften kan overleve selv om et uhell inntreffer.

For deg som skal starte egen bedrift

Hva koster bedriftsforsikring?

Hvor mye forsikring for en bedrift vil koste styres av en antatt sannsynlighet for at en skade kan oppstå, og hva det vil koste å erstatte skaden.

Slik beregnes pris på bedriftsforsikring 

Pris på forsikring

Start med å fylle i organisasjonsnummer.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke organisasjonsnummer

Noe mer vi kan hjelpe deg med?