MC-forsikring


Det er mulig vi kontakter deg for å sikre at du er rett forsikret. Les om vår behandling av personopplysninger. MC-forsikring for bedrift
  • Samme bonus som på bil

    Hos oss får du samme bonus på MC som du har på bilen din.

  • Alltid veihjelp

    ​Vårt kontaktnett sikrer deg rask og god veihjelp når du er ute å kjører.

  • Raskt og smidig skadeoppgjør

    Vi løser 50 % av alle skadesaker innen 24 timer.


Hva dekker MC-forsikringen? Kasko Delkasko Ansvar
Inkludert Inkludert Inkludert
Inkludert Inkludert Inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Ikke inkludert Ikke inkludert

Valgfri tilleggsforsikring

Forsikring du kan legge til Kasko Delkasko Ansvar
Inkludert Ikke inkludert Ikke inkludert

Vanskelig å velge riktig MC-forsikring?

Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg.

Vennligst vent

Slik beregnes prisen på MC-forsikringen

De fleste bruker motorsykkelen sin mest i vår- og sommersesongen derfor beregner vi pris utifra det. Det betyr at prisen for å forsikre MC er høyest i de månedene bruken og sannsynligheten for skader er størst, og lavere i månedene utenfor sesong.

Vi ønsker å gi deg forutsigbarhet i betalingen av forsikringene dine. Velger du å for eksempel betale forsikringene dine månedlig, vil du derfor få prisen delt på 12 måneder, selv om prisen varierer gjennom året.

Sier du opp forsikringen når sesongen er over, vil sesongprisen derimot avregnes mot den månedsprisen du har betalt. Du kan derfor oppleve å få en sluttfaktura med skyldig restbeløp etter oppsigelsen. På samme måte får du penger tilbake hvis du har betalt for mye.

Betaler du per måned, betaler du totalsummen delt på 12.  Men dersom du annulerer forsikringen, blir det gjort fakturaavregning som vist ut ifra stolpediagrammet.

Sparer du på å avregistrere mc-en utenfor sesong?

For deg som ønsker trygghet under lagring er det anbefalt å ha forsikring også utenfor sesong. Velger du likevel å avregistrere motorsykkelen utenfor sesong vil du kunne spare Trafikkforsikringsavgiften (tidligere veiavgift), i tillegg til ansvarsforsikringen som er pålagt for registrerte kjøretøy.

Lavere forsikringspris på vinteren

Det kan være greit å være oppmerksom på at forsikringen utenfor sesong (under lagring) er langt rimeligere enn i sesong da risikoen for skader er størst.

Spar penger ved å samle flere forsikringer hos oss

Kjøper du flere forsikringer får du gode rabatter. Her kan du lese om de ulike forsikringene vi kan tilby og om dine fordeler som kunde hos oss.