MC-forsikringTakk for gode skussmål!
  • 60 % startbonus

    Norges høyeste startbonus og markedets raskeste bonusopptjening.

  • Rask og god veihjelp

    Vårt kontaktnett sikrer deg rask veihjelp hvis det skulle skje noe på veien både i Norge og Europa.

  • Samme bonus som på bil

    Få samme bonus på MC-en din som på bilen din, og minimum 40 % bonus.

Hva dekker MC-forsikringen? Kasko Delkasko Ansvar
Inkludert Inkludert Inkludert
Inkludert Inkludert Inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Inkludert Ikke inkludert
Inkludert Ikke inkludert Ikke inkludert
Valgfri tilleggsdekning Kasko Delkasko Ansvar
Inkludert Ikke inkludert Ikke inkludert

Tabellen er en forenklet versjon av vilkårene. Les forsikringsvilkårene for en fullstendig oversikt.

Hva dekker MC-forsikringen?

Vi tilbyr tre ulike dekninger; ansvar, delkasko og kasko. Ansvarsforsikringen er lovpålagt, og dekker i all hovedsak skade på personer, andres kjøretøy, bygninger og andres gjenstander. Den inkluderer også rettshjelp. 

Delkasko dekker i tillegg brann, tyveri og hærverk, skade av fastmontert tilleggsutstyr og bagasje for inntil totalt 40 000 kroner og veihjelp i hele Europa. Kasko, som er vår beste dekning, inkluderer også uhell som utforkjøring, kollisjon og velt – også de du selv er i skyld i. Den dekker også skader i forbindelse med andre plutselige ytre årsaker.

Vi har også tilleggsdekningen "Motor- og girskade". Dette er en ekstra trygghet, og dekker skader og havari på motor, girkasse, drivverk, batteripakke og elektroniske styringsenheter frem til motorsykkelen er åtte år. Denne kan kjøpes som et tillegg til kasko.

Hva koster en MC-forsikring?

Prisen avhenger av ulike faktorer som type motorsykkel, bosted og alder på fører. Ettersom de fleste bruker motorsykkelen mest i vår- og sommersesongen beregner vi prisen utifra det. Det betyr at prisen for å forsikre en motorsykkel er høyest i de månedene bruken og sannsynligheten for skader er størst, og lavere i månedene utenfor sesong. Her ser du sesongprisene:

Betaler du per måned, betaler du totalsummen delt på 12.  Men dersom du annulerer forsikringen, blir det gjort fakturaavregning som vist ut ifra stolpediagrammet.

Vi ønsker å gi deg forutsigbarhet, og velger du å for eksempel betale forsikringene dine månedlig, vil du derfor få prisen delt på 12 måneder selv om prisen varierer gjennom året. Sier du opp forsikringen når sesongen er over, vil sesongprisen derimot avregnes mot den månedsprisen du har betalt. Du kan derfor oppleve å få en sluttfaktura med skyldig restbeløp etter oppsigelsen. På samme måte får du penger tilbake hvis du har betalt for mye.

Avregistrere MC-en på vinteren?

Ved å avregistrere motorsykkelen din slipper du å betale for Trafikkforsikringsavgiften og ansvarsforsikringen i den perioden motorsykkelen er avregistrert. Vi anbefaler likevel å beholde kaskoforsikringen året rundt. Det gir en økonomisk trygghet i tilfelle brann, naturskader, tyveri og/eller hærverk eller andre uventede skader som kan oppstå når motorsykkelen din står lagret.

Ofte stilte spørsmål

Trenger du hjelp til å velge MC-forsikring?

Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg. 

Vennligst vent