If Boligsjekk

Trygghet i hjemmet er viktig. Har du Super husforsikring får du If Boligsjekk, en grundig gjennomgang av huset ditt, helt kostnadsfritt!

Bestill If Boligsjekk

Slik fungerer If Boligsjekk:

Det er store summer å spare ved å forebygge fremfor å reparere. Med If Boligsjekk får du en personlig og grundig gjennomgang av huset ditt og mulighet til å stille spørsmål til en fagperson. Ps! Boligsjekken påvirker ikke prisen på forsikringen din, og vil ikke bli brukt ved en eventuell skadesak.

  1. Sjekk at du har Super husforsikring Alle kunder med Super husforsikring får If Boligsjekk kostnadsfritt.
  2. Bestill If Boligsjekk Boligsjekken bestiller du enkelt ved å klikke på knappen over.
  3. Anticimex avtaler tid med deg Vår samarbeidspartner Anticimex vil ta kontakt og avtale tid for boligsjekken din.

Hvorfor er det lurt å ta en boligsjekk?

Man tilbringer mye tid i hjemmet, men kjenner du til mulige farer og vedlikeholdsprosjekter? Anticimex er eksperter på å finne potensielle farer, feil og mangler. De måler blant annet fukt, sjekker rør, slanger og koblinger, vurderer sikkerheten for brann og innbrudd og gir en oversikt over hva som bør prioriteres av vedlikehold og tiltak. Boligsjekken gir med andre ord en god trygghet som kan spare deg for mange bekymring og utgifter.

Se et eksempel på en boligsjekkrapport

Hva inneholder rapporten?

Rapporten tar for seg 150 punkter, blant annet våtrom, tak, drenering, kjøkken og bad. Den viser hva som bør prioriteres og et kostnadsoverslag på hva det vil koste å ordne eventuelle feil eller mangler. Hvis rapporten gir deg høy score – altså at boligen er i god stand og tilfredsstiller bestemte sikkerhetskrav – kan du premieres med en bedre forsikringsdekning.

Spiller alder på huset inn?

Nei, If Boligsjekk kan du få på alle hus – uansett alder. Det er lurt å få en If Boligsjekk også på nyoppførte eller nykjøpe hus, da disse også kan inneholde feil og mangler. Huskjøp er en stor investering, ofte den den største investeringen man gjør i livet, men det kan være vanskelig å ha full oversikt.

Inspektøren fra Anticimex kan hjelpe deg å finne disse feilene i tide slik at du eventuelt kan reklamere ovenfor byggherre eller selger. Vis gjerne inspektøren tilstandsrapporten som fulgte med kjøpet, slik at vedkommende kan gå gjennom punktene sammen med deg.

Slik fungerer en boligsjekk:

Ofte stilte spørsmål

5 gode grunner til å få en boligsjekk

Visste du at det er store summer å spare på å ha en god plan for vedlikehold av din bolig? 

Les mer her