If Boligsjekk

Få oversikt over tilstanden i huset ditt, og gode råd om vedlikehold.

  • Gode råd av fagfolk

  • Hjelp til vedlikeholdsplan

  • Få en tryggere bolig

If Boligsjekk er en unik tjeneste som vi tilbyr gjennom vår samarbeidspartner Anticimex. Du får en bygningsekspert hjem til deg, som i løpet av en effektiv time gir deg gode råd om vedlikehold. Etter at boligsjekken er gjennomført, får du en rapport hvor hele sjekken er oppsummert. Boligsjekken har en verdi på flere tusen kroner, men hos oss får du den inkludert, så lenge du har Super husforsikring på boligen din. 

Et trygt hjem er godt å bo i

Oppdag feil i tide

If Boligsjekk minsker faren for at boligen blir utsatt for vannlekkasjer, sopp, råteskader, brann, innbrudd, skjeggkre, mus, rotter, veps og maur. Sjekken kan også avdekke feil og mangler i tide, slik at du eventuelt kan reklamere ovenfor byggherre eller selger. 

Utvidet forsikring ved skade

Under boligsjekken inspiseres våtrom, tak og drenering. Er boligen i veldig god stand, får du en utvidet forsikring som dekker flere typer skader.   

Få en plan på vedlikehold

Når boligsjekken er gjennomført får du en omfattende tilstandsrapport som gir deg mulighet til å planlegge vedlikeholdet på huset ditt.

Badet er gjerne stedet med flest problemer

Problemene kan fort bli store hvis du ikke tar tak i dem. Derfor sjekkes alt fra sluk til membraner, riktig helning på gulvet og om ventilasjonen er god nok. En grundig sjekk kan avdekke problemer som mugg, sopp og råte tidlig.

De fleste branner starter på kjøkkenet

Vann og varme gjør at mye kan gå galt. Heldigvis vet bygningsekspertene våre hva de skal se etter. Alle rør, slanger og koblinger sjekkes nøye. Komfyren blir sjekket for brannsikkerhet og det blir sjekket om vifta gir god nok ventilasjon.

Fukt og mugg kan føre til helseproblemer og dårlig innemiljø

Krypkjellere og innredet kjellerrom er mest utsatt for mugg og bør derfor sjekkes ofte. Fuktskader oppstår gjerne ved at vann trenger gjennom husets grunn, våre eksperter vet hva de skal se etter både inne og ute.

Enhver boligfasade er sårbar for slitasje utenifra

Ofte kommer problemene inne i huset av at noe er galt utendørs. Derfor sjekker vi huset grundig også utvendig. Tak, takrenner, drenering, dører og vinduer er bare noe av det som blir inspisert under boligsjekken.

95 000 har allerede tatt If Boligsjekk

If Boligsjekk er kun ment for å gi deg en oversikt over eventuelle utbedrings- og forbedringsområder over boligen din. Det v​il ikke påvirke prisen på forsikringen.​​

Bestill If Boligsjekk

Super husforsikring

Les mer om husforsikringen som gir deg fri tilgang til If Boligsjekk.

Super husforsikring

Få eksperthjelp

Våre eksperter svarer deg på spørsmål om vedlikehold og oppussing.  

If Boligtelefon

Sjekk fordelene dine

Samler du alle forsikringene dine hos oss, kan du få opptil 15 % rabatt. 

Sjekk fordelene dine