Veihjelp

Her bestiller du enkelt veihjelp hvis du har behov for tauing eller assistanse.

Bestill veihjelp

Veihjelp døgnet rundt

Hvis du har Super, kasko- eller delkaskoforsikring, har du veihjelp inkludert i bilforsikringen din. Vi hjelper deg i hele Europa, også på din hjemmeadresse. Veihjelp gjelder ved alle plutselige hendelser, som for eksempel motorstopp, kollisjon, utforkjøring, startproblemer, tom for bensin/strøm og ved utelåsing og punktering.

Hvis du er i Norge, Sverige, Danmark eller Finland:

Bestill veihjelp på nett fra din mobiltelefon, Da finner vi stedet du befinner deg på ved hjelp av GPS-en på mobilen din, og du får hjelp med én gang.

Hvis du er i annet land enn Norge, Sverige, Danmark eller Finland, eller hvis du ikke kan bestille på nett:

Ring + 47 21 49 24 00 

Slik fungerer veihjelpen

Bergingsselskapet vil forsøke å fikse bilen din på stedet. Hvis det ikke går, frakter de bilen til nærmeste verksted. Når bilen er kommet til verksted, er veihjelpen over. Hvis veihjelpen er i sammenheng med en skade som du vil melde til oss, må du melde den på eget skjema.

Meld skade i sammenheng med veihjelpen

Nyttig info

Du trenger ikke veihjelpsbevis eller lignende liggende i kjøretøyet, det brukes ikke lenger. Du trenger bare å oppgi registreringsnummeret ditt, så hjelper vi deg.

Veihjelp i bilforsikringen

Spørsmål vi ofte får om veihjelp

Fant du det du lette etter?

Var informasjonen tydelig og lett å finne?

Hva savner du?

* Obligatorisk felt
Skjemaet blir sendt...

Vi svarer ikke på tilbakemeldinger, men bruker dem til å forbedre nettsidene våre. For andre henvendelser, kontakt kundeservice