Veihjelp

Ved behov for tauing eller assistanse

Bestill veihjelp

Bestill veihjelp døgnet rundt

Hvis du er i Norge, Sverige, Danmark eller Finland, kan du bestille veihjelp på nett fra din mobiltelefon, Da finner vi stedet du befinner deg på ved hjelp av GPS-en på mobilen din, og du får hjelp med én gang.

Hvis du er i annet land enn Norge, Sverige, Danmark eller Finland, eller hvis du ikke kan bestille på nett, ring + 47 21 49 24 00

Hjelp på stedet

Bergingsselskapet vil forsøke å fikse bilen din på stedet. Hvis det ikke går, frakter de bilen til nærmeste verksted.

På verksted

Når bilen er kommet til verksted, er veihjelpen over. Egenandelen ved veihjelp er 500 kroner. Hvis du betaler egenandelen direkte til bergingsselskapet, slipper du fakturagebyr.

Hvis veihjelpen er i sammenheng med en skade som du vil melde til oss, må du melde den på eget skjema.

Meld skade i sammenheng med veihjelpen

Nyttig å vite om veihjelp

Hvis du har Super, kasko- eller delkaskoforsikring, har du veihjelp inkludert i bilforsikringen din. Vi hjelper deg i hele Europa, også på din hjemmeadresse. Veihjelp gjelder ved alle plutselige hendelser, som for eksempel motorstopp, kollisjon, utforkjøring, startproblemer, tom for bensin/strøm og ved utelåsing og punktering.

Du trenger ikke veihjelpsbevis eller lignende liggende i kjøretøyet, det brukes ikke lenger. Du trenger bare å oppgi registreringsnummeret ditt, så hjelper vi deg.

Spørsmål vi ofte får om veihjelp

Fant du det du lette etter?

Var informasjonen tydelig og lett å finne?

Hva savner du?

* Obligatorisk felt
Skjemaet blir sendt...

Vi svarer ikke på tilbakemeldinger, men bruker dem til å forbedre nettsidene våre. For andre henvendelser, kontakt kundeservice