Livsforsikring

Vi anbefaler forsikringer som sikrer deg og familien din ved både ulykke, sykdom og død. Sjekk pris på livsforsikring og andre forsikringer vi anbefaler her.


Det er mulig vi kontakter deg for å sikre at du er rett forsikret. Les om vår behandling av personopplysninger.

Økonomisk trygghet for dine etterlatte

Engangsutbetaling ved død, uansett årsak. Du bestemmer selv hvem utbetalingen skal gå til.

  • Trygghet for de etterlatte

    Gjør det mulig for familien å nedbetale gjeld og tilpasse seg en ny livssituasjon.

  • Fast kontaktperson

    Hvis noe skjer, får du en fast kontaktperson som gir deg råd og veiledning underveis.​

  • Helsetelefonen

    Erfarne leger og sykepleiere svarer på små og store spørsmål – døgnet rundt. ​


Hva dekker livsforsikringen Livsforsikring
Inkludert
Inkludert
Inkludert

Hvem trenger livsforsikring?

Livsforsikring, også kalt gjeldsforsikring, er viktig først og fremst for deg som har felles gjeld med samboer eller ektefell, og barn som du forsørger. Når en inntekt forsvinner, kan etterlatte komme i en sårbar økonomisk situasjon. 

Forsikringen gjør det mulig å nedbetale på gjeld og gjøre det enklere for familien å tilpasse seg en ny situasjon, slik at de for eksempel unngår å måtte flytte.

Livsforsikring kan kjøpes fra du er 18 til 60 år, og kan beholdes ut året du fyller 80 år. 

Hvem går utbetalingen til?

Hvis du ikke aktivt velger noe annet, går utbetalingen til ektefelle/arvinger etter lov/testament. Ønsker du at utbetalingen skal gå til noen andre, må du begunstige. Du står fritt til å velge hvem som skal være begunstiget. Det kan være én eller flere personer, eller en organisasjon.

Samboerskap

Vær oppmerksom på at samboere ikke er likestilt ektefeller ved retten til utbetaling i en forsikringssak. For å sikre at utbetalingen går til din samboer, må du derfor begunstige han eller henne.

Særkullsbarn

Hvis du er i et ekteskap/partnerskap og ønsker at barn fra tidligere forhold skal få hele eller deler av utbetalingen, må du også begunstige barnet.

Hvilken forsikringssum?

Vi anbefaler at du dekker halvparten av husstandens gjeld pluss en årslønn, så dine etterlatte slipper å bekymre seg for økonomien. Man kan bruke utbetalingen til hva man vil.

Hvis husstanden har 3 millioner kroner i gjeld og din årsinntekt er 500 000 kroner, så anbefaler vi en forsikringssum på 2 millioner kroner.

Trygghet ved både ulykke, sykdom og død

En alvorlig sykdom eller ulykke kan snu opp ned på hverdagen. Gode personforsikringer gir deg økonomisk trygghet for deg selv og dine nærmeste ved både ulykke, sykdom og død. Få en anbefaling til hvilke personforsikringer du bør ha ut ifra dine behov og livssituasjon, eller les mer om hvorfor personforsikring er viktig.

Vanskelig å velge personforsikring?

Legg igjen navn og kontaktinformasjon så tar vi kontakt med deg.

Vennligst vent

Forsikringer for deg og dine nærmeste

Ved ulykke, arbeidsuførhet og alvorlig sykdom