Personalforsikring

Dine ansatte er viktige. Ja, kanskje den viktigste ressursen i hele bedriften.

Derfor bør du ha en god personalforsikring.


Se våre pakker
 • Økonomisk trygghet for bedriften din

  Sikrer bedriftens økonomi hvis du eller noen av dine ansatte blir rammet av sykdom eller ulykke.

 • Rett behandling til riktig tid

  Sikre deg og dine ansatte trygg og kvalitetssikret behandling. Målet er å komme raskt tilbake til en aktiv hverdag og arbeid.

 • Sikrer deg og dine ansatte

  Økonomisk trygghet for deg og de ansatte hvis dere blir syke eller utsatt for en ulykke.

Personalforsikring – Trygghet hvis noe skulle skje med dine ansatte

I alle faser av livet kan vi bli rammet av alvorlig sykdom eller ulykke. Med våre personalforsikringspakker kan du sikre bedriftens økonomi mot følgene av at du eller de ansatte blir utsatt for sykdom eller en ulykke.

 • Anbefalt

  Dekker dine ansatte døgnet rundt og gir de rask tilgang til behandling innen spesialisthelsetjenesten slik at de kommer raskere tilbake på jobb.

  Les mer om denne pakken

  Be om tilbud
 • Standard

  Dekker dine ansatte på jobb og fritiden – hele døgnet. For deg som vil gi dine ansatte den ekstra økonomiske tryggheten gode forsikringer gir. 

  Les mer om denne pakken

  Be om tilbud
 • Grunndekning

  Dekker dine ansatte når de er på jobb. For deg som har et begrenset budsjett, for eksempel hvis bedriften din fremdeles er i startfasen. 

  Les mer om denne pakken

  Be om tilbud

Personalforsikring – så du kan fokusere på fremtiden

Personalforsikring er viktig for at du og dine ansatte skal føle dere trygge, men også for at du skal føle deg trygg på å investere i bedriften din. Som arbeidsgiver bør du ta høyde for de økonomiske følgene som kan oppstå, dersom noen skulle bli syk og det blir avbrudd i virksomheten.

Uønskede avbrudd

Små bedrifter kan oppleve avbrudd når ansatte som blir syke blir borte fra jobben. Dette kan innebære at inntektene reduseres, mens de faste utgiftene fortsatt må betales. Med helseforsikring for dine ansatte, kan du være trygg på at de får hjelp til å komme raskt tilbake til jobben ved eventuell sykdom.

Ekstra personalforsikringer er også et attraktivt ansattgode. Det bidrar til at dine ansatte blir mer lojale og bedriften får en konkurransefordel mot andre firmaer. Dessuten er personalforsikringen en liten del av den totale kostnaden per ansatt.

Personalforsikringer

Mer informasjon om våre personalforsikringer