Rettshjelp

Når du trenger juridisk bistand

Hvis du som privatperson kommer i en tvist knyttet til en av dine forsikringer i If eller Europeiske, kan du ha rett på dekning av utgifter til juridisk hjelp. Disse forsikringene har inkludert rettshjelpsdekning:

  • Hus-, hytte- og innboforsikring (for eksempel tvist ved kjøp eller salg av bolig)
  • Bil- og båtforsikring 
  • Reiseforsikring 

Det enkleste for deg er å ta kontakt med en advokat, fortelle om saken og forsikringen din, og så la advokaten søke oss om dekning av dine utgifter. Dersom du er i en tvist, står du helt fritt til å velge advokat selv. 

Vi har inngått en avtale med Eurojuris Norge, de har et landsdekkende nettverk av dyktige advokater som står klare til å hjelpe deg. Som kunde i If får du 15 prosent rabatt på ordinære timesatser, du får rask hjelp, og du får advokattjenester av høy kvalitet. Du kan enten søke opp en advokat selv på Eurojuris’ hjemmeside, eller du kan be Eurojuris om å finne en passende advokat til deg ved å kontakte dem på e-post eller på telefon 990 72 400.

Er du advokat og skal søke om dekning av utgifter på vegne av en klient?

Advokater kan søke om dekning av utgifter på vegne av klienter her.

Vil du som forsikringstaker søke om dekning av utgifter selv?

Husk at det enkleste er å la advokaten din søke om dekning av utgifter på vegne av deg.
Hvis du som forsikringskunde i stedet ønsker å søke om dekning av utgifter til juridisk bistand selv, kan du gjøre det her.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om forsikringen din eller om rettshjelpsdekningen, kontakt oss på telefon 21 49 24 00 eller send en e-post, så hjelper vi deg.