Landbruksforsikring


Vi har jobbet med landbruksforsikring i over 130 år og er selv bønder.

Landbruksforsikring - få tilbud

Landbruksforsikring for din bondegård

Enten du har et stort eller lite gårdsbruk, driver økologisk eller med husdyr – vi har alle landbruksforsikringene du som bonde har bruk for.

Vi hjelper deg som er bonde med forsikring

Vi som er landbruksrådgivere er bønder selv eller har erfaring med gårdsdrift. Vi kjenner bondens hverdag og bransjens utfordringer. Vi jobber kun med landbruksforsikring og sørger for at du alltid er riktig forsikret – verken mer eller mindre. Vi har laget skreddersydde løsninger for alle typer landbruk.

Hva slags bonde er du?

Beskytt gården mot brann - Active Fire Barrier

Feil i elektriske anlegg er den vanligste årsaken til brann i Norge.

Vi hjelper deg som bonde med hvordan du kan redusere risikoen for brann og samtidig redusere prisen på brannforsikringen.

Active Fire Barrier

Beskytt gården mot cyberangrep

Norske bedrifter utsettes for dataangrep i større grad - landbruk inkludert. Hva skjer hvis noen hacker melkeroboten, eller datamaskinen hvor du lagret gjødselplaner og sprøytetabeller?

Les historien om Bjørn som ble utsatt for angrep, og hvordan du som bonde kan beskytte landbruket ditt.

Bonde utsatt for dataangrep

Spørsmål og svar om landbruksforsikring

Forsikringsspesialistene deler sin kunnskap om landbruksforsikring med deg som er bonde. De mottar daglig spørsmål om hva landbruksforsikring dekker, og hvilke forsikringer som er nødvendige eller anbefalt for en bonde. Her finner du spørsmål og svar om landbruksforsikring.