Forsikring borettslag

Få tilbud på forsikring borettslag. Send oss noen få opplysninger så kontakter vi deg.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Dette dekker forsikring borettslag

Forsikring borettslag dekker blant annet brannskader, vannskader, naturskader og innbrudd. Våre forsikringsspesialister hjelper deg med din borettslagforsikring slik at du blir riktig forsikret. Noe vet du selv, vi hjelper deg med resten.

  • Ledende digitale tjenester

    På Mine sider for bedrifter får du full oversikt over forsikringene dine. Her kan du også melde skade, endre på forsikringene og se fakturaene dine. Og mye mer.

  • Toppkarakter på skadehåndtering

    Det er når noe skjer du ser hva forsikringen er verdt. Skadehåndteringen får toppkarakter 4,5 av 5 i gjennomsnitt av kundene våre. Vi kaller det skadehåndtering slik det bør være.

  • Samarbeid med Boalliansen

    Samarbeidet gir deg mange fordeler som styremedlem og beboer. I tillegg til forsikring, får du flere tjenester knyttet til styrearbeidet. Alt tilrettelagt i et digitalt styreverktøy.


Forsikring borettslag - innhold og dekninger

Innhold i borettslagforsikring
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Ikke inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Få tilbud på borettslagforsikring

Tilpass forsikring borettslag

Vi hjelper deg å tilpasse borettslagforsikringen slik at dere får nøyaktig det dere trenger. Blant annet kan vi anbefale en dekning for husleietap som er høyere enn kr 300 000 dersom borettslaget har inntekter fra utleie til næringsvirksomhet.

Vi opplever også stor interesse for miljøforsikring som tillegg til forsikring borettslag. Miljøforsikring sikrer dere hvis borettslaget blir ansvarlig for forurensning av miljøet i hht. Lov om naturmangfold.

Er du styreleder i et borettslag?

Som styremedlem eller styreleder er du ansvarlig med alt du eier. Med styreansvarsforsikringen som er inkludert i forsikring borettslag får du våre advokater med på din side. De kan styreansvar og kjenner lover og regler, og de jobber for deg. Helt til saken er over. Hvis du taper rettsaken dekker borettslagforsikring utgifter og krav i henhold til dommen.

Bor du i et sameie?

Da kan du lese litt om vår forsikring som er tilpasset sameier.