Hovedmeny Til innhold

Bedriftsforsikring


Vi vet hvilke forsikringer som er riktig for virksomheten din, uansett om du driver en liten eller stor bedrift.

Vi lanserer Bærekraftig bygg

Gjennom Bærekraftig bygg bidrar vi med råd, veiledning og økonomisk støtte til bærekraftige tiltak, i forbindelse med gjenoppbygging etter større skader på næringsbygninger. Tiltakene baseres på sertifiseringsmodellen BREEAM-NOR.

Dette er Bærekraftig bygg

Kurs på If Sikkerhetssenter

If Sikkerhetssenter i Ringvoll er Ifs eget skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter. Med over en og en halv million skadeoppgjør hvert år har If god kunnskap om hvorfor og hvordan skader oppstår, og hvordan unngå dem.

Kurs i varme arbeider
Røykdykkerkurs
Industrivern grunnopplæring

Alle kurs

Forsikringshjelpen

Sjekk guiden vår og få hjelp med bedriftens forsikringsbehov. Svar på noen enkle spørsmål og se hvilken bedriftsforsikring du trenger.

Som forsikringsselskap vet vi at hver enkelt bedrift er unik. For oss er det viktig at du får riktig forsikring samt den hjelpen du trenger, når du trenger den. Via personlig hjelp når du ringer oss, eller via tjenester online. Vi er ved din side.

Hjelp til å finne riktig forsikring

Innskuddspensjon

Hvis du har ansatte i virksomheten din er det lovpålagt at du oppretter en pensjonsavtale. Innskuddspensjon er en pensjonsavtale hvor du som arbeidsgiver innbetaler et årlig innskudd til de ansatte.

Lær om innskuddspensjon