Hovedmeny Til innhold

Bedriftsforsikring

Vi vet hvilke forsikringer som er riktig for virksomheten din, uansett om du driver en liten eller stor bedrift.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Finn ditt forsikringsbehov på bare to minutter

Advokatforsikring

Med advokatforsikring får du enkel tilgang til spesialiserte og serviceinnstilte advokater, som vil gjøre en forskjell for din hverdag og virksomhet.

Med forsikringen får du tilgang til advokater du kan sparre med og søke råd hos. Rådgivningen er inkludert i forsikringen, og advokatene er kun en telefonsamtale unna. Dermed er det enkelt å få et juridisk blikk på spørsmål og utfordringer du kan møte i hverdagen.

Slik kan du dra nytte av en advokatforsikring

Hva er bedriftsforsikring?

Bedriftsforsikring er ulike typer forsikringer som beskytter bedrifter ved uforutsatte hendelser og eventuelle tap. Målet med bedriftsforsikring er å hjelpe bedrifter med å håndtere økonomiske konsekvenser av hendelser som kan påvirke virksomhetens drift, eiendeler, ansatte og omdømme.

Bedriftsforsikring - dette er de mest vanlige

Forsikringsbehovet varierer avhengig av bransje, størrelse og geografisk beliggenhet. Våre forsikringsrådgivere hjelper deg med å finne riktig bedriftsforsikring for akkurat din bedrift.

Personforsikringer - viktige for oss alle

Personforsikringer er viktige både for den ansatte og bedriften. Men hvilke personforsikringer er de riktige for akkurat dere? Vi kjenner din bransje, så snakk med oss og la oss hjelpe deg å finne personforsikringene som passer.

De riktige personforsikringene har dessuten betydning for flere enn bedriften, den ansatte og deres familie; en sunn bedrift med lavt fravær er også viktig for samfunnet, og er derfor en gave til oss alle.

Kurs på If Sikkerhetssenter

If Sikkerhetssenter på Ringvoll er vårt eget skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter. Med over en og en halv million skadeoppgjør hvert år har vi god kunnskap om hvorfor og hvordan skader oppstår, og hvordan unngå dem.

På kursene deler vi vår kunnskap med deg og dine medarbeidere:

Varme arbeider kurs
Røykdykkerkurs
Kurs for brannvernleder

Alle kurs