Hovedmeny Til innhold

Bedriftsforsikring

Vi vet hvilke forsikringer som er riktig for virksomheten din, uansett om du driver en liten eller stor bedrift. Send oss noen få opplysninger så kontakter vi deg.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr
 • Vanlige bedriftsforsikringer

 • Forsikre bilen på 3 minutter

  Har du en firmabil som skal forsikres? Her kan du raskt sjekke pris og kjøpe forsikring til firmabilen i vår netthandel.

  Kjøp bilforsikring for bedrift
 • For nystartede bedrifter

  Hvilken forsikring trenger du, og hva vil det koste? La oss gjøre det enkelt for deg når du skal starte egen bedrift.

  Forsikre nystartet bedrift

 • Kurs på If Sikkerhetssenter

  If Sikkerhetssenter i Ringvoll er Ifs eget skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter. Med over en og en halv million skadeoppgjør hvert år har If god kunnskap om hvorfor og hvordan skader oppstår, og hvordan unngå dem.

  Kurs i varme arbeider
  Praktisk innføring i brannsikkerhet
  Industrivern grunnopplæring

  Alle kurs

  Ved din og bedriftens side

  Hver dag snakker vi med mennesker som har fulgt drømmen sin – å drive egen bedrift. Iblant møter du ulike utfordringer. Da er vi der og gjør hverdagen tryggere for deg. Det er når noe skjer du ser hva forsikringen er verdt. Skadehåndteringen får toppkarakter 9 av 10 i gjennomsnitt av kundene våre. 

  Som forsikringsselskap vet vi at hver enkelt bedrift er unik. For oss er det viktig at du får riktig forsikring samt den hjelpen du trenger, når du trenger den. Via personlig hjelp når du ringer oss, eller via tjenester online. Vi er ved din side.

  Velkommen til If.