Starte egen bedrift

Hvilke forsikringer trenger jeg og hva koster det? Vi hjelper deg med å finne ut hva du trenger, og ikke trenger.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr

Forsikringer for deg som skal starte egen bedrift eller har en nystartet bedrift

Gratulerer med oppstarten av din nye bedrift! Forsikringer er en viktig del av virksomheten, og veldig viktig for at du skal føle deg trygg på at bedriften kan overleve selv om det skulle oppstå uhell.

Du kjenner bedriften din

Du kjenner bedriften din, men vi vet hva slags forsikringer bedrifter i bransjen din trenger.  Vi vet at det kan være vanskelig å forstå hvilke risikoer du kan møte, og hvilken støtte du kan få. Vi vil gjerne prate med deg slik at vi sammen kan finne ditt forsikringsbehov.

Hvilke forsikringer trenger jeg? Vi anbefaler

Som arbeidsgiver er du pliktig å kjøpe yrkesskadeforsikring og pensjonsforsikring til dine ansatte. Dette gjelder også om du selv er ansatt i ditt eget selskap. Vi hjelper deg raskt og enkelt med å få disse lovpålagte forsikringene på plass.

Inkludert

Noen ganger har man uflaks. Et produkt du leverer forårsaker skade på en ting, eller på en person. Eller din rådgivning fører til at en kunde taper penger. Da kan det skje at noen krever erstatning fra firmaet ditt. Da er det godt at du ikke står alene! Med ansvarsforsikring fra oss får du våre advokater på laget. De tar over saken for deg, og taler din sak. Blir det rettssak og senere erstatning dekker forsikringen dette også.
Ansvarforsikring er obligatorisk i noen bransjer. Vi vet hvilke.

Inkludert

Med vår tjenestereiseforsikring får du erstatning om du rammes av ulykke, tyveri eller bare uflaks. Og du betaler ingen egenandel. Velg gjerne forsikringen som dekker ferie og fritid også. Da er familien din også dekket av forsikringen.

Inkludert

Hvis du har en bil som eies av firmaet og brukes i jobben din trenger du en firmabilforsikring. Akkurat som privateide biler er bilansvarsforsikring obligatorisk og dekker blant annet skader på motpartens bil i en trafikkulykke. Avhengig av bilens verdi bør den ha enten kaskoforsikring eller delkaskoforsikring slik at både du og bilen har en bra dekning om det skjer en ulykke eller om det skjer noe med bilen.

Inkludert

Hvis firmaet ditt eier dyre gjenstander, for eksempel verktøy, maskiner og varer synes vi du skal ta en prat med oss om eiendomsforsikring. Forsikringen tar alltid utgangspunkt i tingenes antatte verdi og sammen kommer vi frem til en forsikringssum. Forsikringen kan også omfatte ting du har leid eller lånt. Det er ikke alt som er relevant å forsikre, men det er bra å vite at om du for eksempel har kjøpt en datamaskin på firmaet så er den ikke dekket av hjemforsikringen din.

Inkludert

Hvis du blir alvorlig syk eller kommer ut for en ulykke kan det medføre at firmaet ikke kan drives som vanlig. Har du faste kostnader som firmaet må betale, samtidig som inntektene synker når du ikke kan jobbe, vil vi gjerne fortelle mer om sykeavbruddsforsikring. Forsikringen dekker kostnader til for eksempel leie av lokaler, mobilabonnement og ansattes lønn, samt merkostnader for en eventuell erstatter.

Inkludert

Hvorfor velge oss når du skal starte egen bedrift

  • Personlig rådgivning

    Vi vet hva du trenger og forsikrer det som er viktigst. Uten å gjøre det vanskelig.

  • Oppfyller bransjekravene

    Vi hjelper deg med å finne riktig ansvarsforsikring som oppfyller kravene i din bransje.

  • Delbetaling uten avgift

    Del opp betalingen på 12 måneder uten ekstra kostnad.

Vil du snakke med oss?

Hver dag snakker vi med mennesker som skal starte egen bedrift, eller nylig har har kommet i gang. Sammen ser vi på hvilket forsikringsbehov du har akkurat nå, og diskuterer hva det innebærer når en nystartet bedrift vokser.

Målet er å komme frem til hva som er viktigst for din unike bedrift og at du skal kjenne deg trygg med å drive virksomheten fremover.

Forsikring for deg som skal starte egen bedrift

Artikler for deg som skal starte egen bedrift

Vil du se flere forsikringer?

Her kan du lese om firmaforsikring for småbedrifter.

Slik får du organisasjonsnummer

Alle virksomheter, foreninger, klubber og lag må derfor registrer seg i Enhetsregisteret og ha et organisasjonsnummer. Dette gjelder selv om dere kun driver med frivillig aktivitet.

Slik får du organisasjonsnummer

Sammenligne forsikringer

Det er viktig å sammenligne forsikringer, slik at du er sikker på at firmaet får den beste forsikringen.