If fordelsprogram

Rabatter og fordeler fra din første forsikring

Forsikre bilen eller hjemmet ditt hos oss, og bli fordelskunde

Med vårt fordelsprogram får du rabatt allerede fra første forsikring. Det holder at du har en bil-, hus- eller innboforsikring.

I tillegg får du egenandelsfordel for hvert år du ikke har skader. Egenandelsfordel er penger du kan bruke til å betale hele eller deler av egenandelen om du skulle få en skade. Med flere forsikringer får du høyere rabatt og høyere egenandelsfordel.​

Vårt fordelsprogram Bil eller
bolig

Bil + bolig Bil + bolig + person

Rabatt
på alle forsikringer

10 % 15 % 15 %

Egenandelsfordel
for hvert skadefrie år

200 kr 300 kr 400 kr

Slik fungerer det

  • If fordelsprogram har tre nivåer:
    • Nivå 1: Har du bil-, hus- eller innboforsikring, ​så er du med i If fordelsprogram og får 10 prosent rabatt på alle forsikringer og 200 kroner i egenandelsfordel for hvert skadefrie år.
    • Nivå 2: Har du både bilforsikring og en hus- eller innboforsikring, får du 15 prosent rabatt på alle forsikringer og 300 kroner i egenandelsfordel for hvert skadefrie år.
    • Nivå 3: Har du bilforsikring og en hus- eller innboforsikring, i tillegg til en personforsikring, får du 15 prosent rabatt og 400 kroner i egenandelsfordel for hvert skadefrie år.
  • If fordelsprogram forutsetter at du kun har elektroniske forsikringsdokumenter. Det vil si at du ikke mottar forsikringsdokumentene dine på papir. Alle forsikringsdokumentene dine ligger tilgjengelige på Mine sider​. Her kan du også avbestille papirdokumenter dersom du mottar dem i posten.​
  • Bilforsikring må være minimum delkasko. Boligforsikring vil si innboforsikring med forsikringssum minimum 650 000 kroner, eller husforsikring.​
  • If Start teller som boligforsikring, men siden dette allerede er en sterkt rabattert forsikringspakke får du ikke fordelsrabatt på denne. Dette samme gjelder også andre fastprisforsikringer.

Egenandelsfordel

Er du fordelskunde, får du egenandelsfordel for hvert år du ikke har skader. Pengene kan du bruke til å betale hele eller deler av egenandelen.

Egenandelsfordel

Vinn gavekort til 10 000!

Bruk 10 sekunder på vår uknotete quiz og vinn et reisegavekort verdt 10 000 kroner

Ta quizen her!

Spørsmål og svar

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene om If fordelsprogram. Finner du ikke svar på det du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss​.​

Hvordan blir jeg med i If fordelsprogram?

For å bli fordelskunde må du ha minst én av følgende forsikringer: bil (med minimum delkasko), hus eller innbo (minimum 650 000 kroner i forsikringssum). I tillegg må du kun ha elektroniske forsikringsdokumenter, det vil si at du ikke mottar forsikringsdokumentene dine i posten. Du finner alle dokumenter på Mine sider​.

Hvilke forsikringer teller i If fordelsprogram?

Bolig
If Start
If Basic
Innboforsikring med forsikringssum over 650 000 kroner.
Husforsikring. Gjelder ikke garasje og uthus.

Bil
Personbil (unntatt veteranbil) med minimum ansvar- og delkaskoforsikring
Storbil med minimum ansvar- og delkaskoforsikring
Volvia

Personforsikring
Barneforsikring
Kritisk sykdom
Livsforsikring
Godt voksen
Uføreforsikring med månedlig utbetaling
Ulykkesforsikring

Får jeg rabatt bare på bil-, hus og innboforsikringen min?

Nei, du får rabatt på alle forsikringene du har hos oss, bortsett fra forsikringene med fastpris, som for eksempel If Start. Men for å få denne rabatten må du ha en bil- eller boligforsikring (hus eller innbo) hos oss. Har du en bil- eller hus/innbo-forsikring hos oss, får du 10 % rabatt på stort sett alle forsikringene dine. Har du både bil- og en hus/innboforsikring, får du 15 % rabatt.

Hvor ser jeg hvilken rabatt jeg har?

Du finner rabatten din i forsikringsbeviset ditt og på Mine sider.​​​​​

Hvorfor gir ikke alle forsikringer rabatt?

I fordelsprogrammet vårt har vi valgt at bil-, bolig- og personforsikringer skal være grunnlaget for hvilken rabatt du får. Denne rabatten gjelder til gjengjeld på de andre forsikringene. Hvis du for eksempel har en innbo- eller en bilforsikring hos oss får du 10 % på alle forsikringene dine hos oss, utenom forsikringer med fastpris. Har du både bil- og innboforsikring får du 15 % på forsikringene dine.