NLF - Norges Lastebileier-Forbund

Samarbeidsavtalen mellom NLF og If

Godstransport på vei er en risikoutsatt næringsvirksomhet. Det vet våre medlemmer. Derfor har du behov for forsikringer som gir deg og din bedrift trygghet hver dag. Som NLF-medlem skal din bedrift ha garanti for å ha rett forsikring og kvalifisert, korrekt hjelp dersom forsikringen må tas i bruk.

Med skadeforsikring, helseforsikring og pensjonsforsikring fremstår If som totalleverandør av forsikringsprodukter til NLFs medlemsbedrifter.

NLF og If har vært avtalepartnere siden 1974. Forsikringsavtalen gir deg som NLF-medlem en rekke fordeler, blant annet garanterer If at du som kunde har rett dekning, til en konkurransedyktig pris og markedets beste vilkår! Ingen andre leverandører har, så langt vi er kjent med, en slik garanti.

Begge parter har hatt stor glede og nytte av samarbeidet. Vi samarbeider godt på alle nivåer og vi har store forventninger til å kunne videreutvikle avtalen på en god måte i årene fremover.

Gjennom det lange samarbeidet har vi i tillegg til å utvikle gode forsikringsløsninger for våre medlemmer, bygget opp et tett samarbeid med fokus på vårt tilbud ”Kollegahjelpen”, tilbud om psykologisk førstehjelp, samt skadeforebyggende arbeid gjennom prosjektet ”Dugnad for færre skader” og omdømmearbeid gjennom trafikksikkerhetskonseptet ”På riktig side”.

Tenk sikkerhet og miljø i alle sammenhenger! Da styrker du din egen økonomi, bransjens omdømme og NLF som organisasjon.

Geir A. Mo - Administrerende direktør i NLF

​Om avtalen

Gjennom et langt og unikt samarbeid med NLF siden 1974 har vi utviklet et unikt og markedsledende tilbud for transportbedrifter. Vi kan også tilby nye produkter spesialtilpasset deg som medlem. Ett av disse produktene er ansvarsforsikring for NLF-medlemmer som dekker både speditøransvaret og bedriftsansvaret.

NLF-garanti og personlig rådgivning

Kjøper du forsikring av en NLF-spesialist har du en garanti for at du har de riktige forsikringsdekningene. Våre spesialister kjenner din bransje, og kan derfor gi deg profesjonell veiledning om forsikringer og skadeforebyggende tiltak.

Hjelp når skaden inntreffer

Hos oss får du et hurtig og effektivt skadeoppgjør og vi løser mer enn halvparten av alle skader innen 24 timer. Vårt felles skadeutvalg, sammen med NLF, gir deg en ekstra sikkerhet og høy kvalitet på skadeoppgjøret.

If er totalleverandør av forsikringer til NLF medlemmer

Som kunde i If får du en rekke fordeler som er unike i bransjen. Du får tilbud om helseforsikring, If pensjon, private forsikringer med mer. Du kan lese om alle fordelene vi tilbyr på nettsiden til NLF.

Vil du ha et tilbud fra oss?

Send inn skjema her hvis du vil at en av kunderådgiverne våre skal kontakte deg og gi deg et tilbud. Husk å oppgi hvilket forbund du tilhører. 

Be om tilbud

Service og betjening

Ring gjerne og snakk med spesialistene våre på telefon 62 51 65 31 eller finn en av våre lokale NLF-spesialister.

Finn din lokale NLF-spesialist

Brosjyrer

Her kan du laste ned brosjyre om samarbeidet mellom NLF og If.

Last ned brosjyre

NLF på nett

Se også NLF sine nettsider for mer informasjon om avtalen.

NLF sine nettsider