MEF – Maskinentreprenørenes Forbund

Samarbeidsavtalen mellom MEF og If

Maskinentreprenørenes Forbund og If samarbeider om forsikring og sikkerhet

Som maskinentreprenør står du overfor mange risikovurderinger hver dag. Derfor har du behov for et forsikringsselskap som kjenner dine utfordringer og som kan gi deg en trygghet i hverdagen. MEF og If har samarbeidet siden 1975 og sammen har vi utarbeidet et komplett forsikringstilbud for våre medlemmer. Sammen med If har vi utdannet egne MEF-spesialister som gir deg kvalifisert og korrekt rådgivning i forsikringsspørsmål.

Avtalen gir deg som MEF-medlem garanti for at du som kunde i If har riktig og nødvendig forsikring. Ingen andre leverandører har, så langt vi er kjent med, en slik garanti.

Med If forsikring har du en trygg partner og vi er svært fornøyd med det tette og lange samarbeidet vi har hatt siden 1975.

Trond Johannesen - Administrerende direktør i MEF

Om avtalen

Gjennom et langt og unikt samarbeid siden 1975 har vi utviklet markedets beste forsikringsprodukter for entreprenørbedrifter. Som entreprenør og medlem i MEF vil avtalen gi deg produktfordeler, prisfordeler og betjeningsfordeler.

Garanti for riktig forsikring

If har autorisert en egen gruppe med MEF-spesialister som ivaretar service og rådgivning til medlemmene. Hvis du kjøper forsikring av en MEF-spesialist gir vi deg en garanti for at du har riktige forsikringer dersom uhellet er ute.

Rabatt på private forsikringer

Vi har en rekke fordeler som er unike i bransjen. For å se hvilke fordeler vi tilbyr kan du lese mer på mef.no/medlemsfordeler

Service og betjening

Du kan snakke med en MEF-spesialist på telefon 81 51 14 66 eller kontakte en av våre lokale MEF-spesialister.

Finn din lokale MEF-spesialist

Vil du ha et tilbud fra oss?

Send inn skjema her hvis du vil at en av kunderådgiverne våre skal kontakte deg og gi deg et tilbud. Husk å oppgi hvilket forbund du tilhører.

Be om tilbud

MEF på nett

Les mer om avtalen på MEF sine nettsider.

MEF