Hei student!

Er du ute etter internship/sommerjobb eller en jobb ved siden av studiene? Da har du mange muligheter hos oss.

If's Nordiske Traineeprogram

Deltidsjobb for studenter

Er du interessert i en deltids- eller fulltidsjobb ved siden av studiet, har vi jobbmulighet i Trondheim, Grimstad og Sarpsborg – både på dagtid, kveldstid og i helger. Mange av våre rådgivere ønsker verdifull erfaring ved siden av studier, og kombinerer skole med jobb.

Bli kjent med rollen som deltid forsikringsrådgiver! 

If summer internship

Sammen mned andre talentfulle studenter med ulike bakgrunner og utdannelser, vil du som If Summer intern få unike læringsmuligheter når dere sammen blir utfordret med reelle If prosjekter.

Du vil ta del i et felles internship program med andre interns, samtidig som du vil bli godt kjent med ledere og ansatte på din egen avdeling, og andre If ansatte.

Prosjektene vil gi deg muligheten til å bruke den toeretiske kunnskapen fra studiene på en praktisk situasjon hos If. Arbeidsoppgavene er relevante og utfordrende, og sammen med de beste fagfolkene i bransjen vil du oppleve læring både faglig og business rettet, samt få innblikk i hvordan hverdagen som en If-ansatt kan se ut.

Vi vil alle støtte deg i jobben du skal gjøre og sørge for et relevant og morsomt internship. Dette er en perfekt mulighet til å briljere og til å bli kjent med selskapet, og finne ut om en liknende rolle kan passe for deg i framtiden.

Hva vi kan tilby

Som Intern i If vil du få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter og relevante arbeidsoppgaver og du vil få kjenne på hverdagen som If-ansatt. Du vil ta del i et fellesprogram med andre If-interns, samtidig som du vil bli godt kjent med ledere og ansatte på din egen avdeling, - og i andre avdelinger. Vi vil alle støtte deg i jobben du skal gjøre og sørge for et relevant og morsomt internship. Dette er en perfekt mulighet til å briljere og til å bli kjent med selskapet, og finne ut om en liknende rolle kan passe for deg i framtiden.

Hvert år søker vi er If Summer Interns til ulike avdelinger hos oss. Tidligere interns har fått bryne seg på oppgaver innenfor produkt og forretningsutvikling, analyse og IT. Vi jobber proaktivt og fremtidsrettet med alt fra forbedring av prisstrategier, til analyse av markedet og data i store datavarehus, samt utarbeidelse av markedsrapporter og konseptutvikling av grønne/bærekraftige forsikringsprodukter.

Arbeidsoppgavene og prosjektene varierer mellom avdelingene, men en fellesnevner er at vi ønsker deg som har valgt en teknisk, økonomisk eller IT-relatert utdanning.  I tillegg er du både nysgjerrig og initiativtakende. Vi ønsker deg som kan bidra med din kompetanse, men og utfordre måten vi jobber på i dag.

Vi er ferdig med rekrutteringen til interns for sommerne 2024.
Rekrutteringen for sommeren 2025 vil starte august/september 2024.

Dersom du er nyutdannet sommeren 2024 har vi If's Nordiske trainee program. Les mer her: Nordic trainee programme | If (if-insurance.com)

Neste søknadsperiode er høsten 2022

Student i IT/Data
Kan du lese mer om mulighetene våre her: Jobb med teknologi som betyr noe


Er du ferdig med studier, kan dette programmet være relevant for deg. Per i dag har vi to traineeprogram som vi rekrutterer til hvert år:

Traineeprogram innen analyse og aktuar

Programmet går over 12 måneder og kan være aktuelt for deg som har en mastergrad innen kvantitative fag som for eksempel matematikk, statistikk og fysikk. De aller fleste av våre traineer får fast jobb etter avsluttet program. 

Traineeprogram innen IT

Programmet går over 6 måneder og kan være aktuelt for deg som er ferdig utdannet innen informatikk, er interessert i teknologier som: .NET, .NET Core, React og utvikling av webapplikasjoner ved bruk av Visual Studio og ønsker en fulltidsjobb hvor du vil få mulighet til å lære.

Følg oss på LinkedIn

Få bedriftsnyheter og info om ledige stillinger.

If forsikring - Vi gjør en forskjell for andre mennesker