Hei student!

Er du ute etter internship/sommerjobb eller en jobb ved siden av studiene? Da har du mange muligheter hos oss.

If's Nordiske Traineeprogram

Vil du bli en av oss?

If er en allsidig og spennende arbeidsplass. Vi hjelper mennesker og bedrifter med rådgiving og strekker oss langt for å utvikle våre forsikringsprodukter- og tjenester. Er du student, tilbyr vi en rekke spennende og lærerike muligheter. 

If summer internship

Som summer intern hos oss vil du få et innblikk i hvordan hverdagen som en If-ansatt kan være, når du jobber tett sammen med- og blir veiledet av de dyktigste fagfolkene i vår bransje.

Sammen med andre talentfulle studenter med ulike bakgrunner og utdannelser vil du få unike læringsmuligheter når dere blir utfordret med reelle If prosjekter.

For sommeren 2024 rekrutterer vi 20 studenter til følgende internship stillinger:
- Forretningsutvikler
- Analytiker
- Tech

Søk If summer internship nå!  
søknadsfrist 17. september

Hva vi kan tilby

Som Intern i If vil du få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter og relevante arbeidsoppgaver og du vil få kjenne på hverdagen som If-ansatt. Du vil ta del i et fellesprogram med andre If-interns, samtidig som du vil bli godt kjent med ledere og ansatte på din egen avdeling, - og i andre avdelinger. Vi vil alle støtte deg i jobben du skal gjøre og sørge for et relevant og morsomt internship. Dette er en perfekt mulighet til å briljere og til å bli kjent med selskapet, og finne ut om en liknende rolle kan passe for deg i framtiden.

Vi søker hvert år Summer Interns til ulike avdelinger hos oss. Tidligere interns har fått bryne seg på oppgaver innenfor produkt og forretningsutvikling, analyse og IT. Vi jobber proaktivt og fremtidsrettet med alt fra forbedring av prisstrategier, til analyse av markedet og data i store datavarehus, samt utarbeidelse av markedsrapporter og konseptutvikling av grønne/bærekraftige forsikringsprodukter.

Arbeidsoppgavene og prosjektene varierer mellom avdelingene, men en fellesnevner er at vi ønsker deg som har valgt en teknisk, økonomisk eller IT-relatert utdanning.  I tillegg er du både nysgjerrig og initiativtakende. Vi ønsker deg som kan bidra med din kompetanse, men og utfordre måten vi jobber på i dag.

Neste søknadsperiode er høsten 2022

Student i IT/Data
Kan du lese mer om mulighetene våre her: Jobb med teknologi som betyr noe


Er du ferdig med studier, kan dette programmet være relevant for deg. Per i dag har vi to traineeprogram som vi rekrutterer til hvert år:

Traineeprogram innen analyse og aktuar

Programmet går over 12 måneder og kan være aktuelt for deg som har en mastergrad innen kvantitative fag som for eksempel matematikk, statistikk og fysikk. De aller fleste av våre traineer får fast jobb etter avsluttet program. 

Traineeprogram innen IT

Programmet går over 6 måneder og kan være aktuelt for deg som er ferdig utdannet innen informatikk, er interessert i teknologier som: .NET, .NET Core, React og utvikling av webapplikasjoner ved bruk av Visual Studio og ønsker en fulltidsjobb hvor du vil få mulighet til å lære.

Deltidsjobb for studenter

Er du interessert i en deltids- eller fulltidsjobb ved siden av studiet, har vi jobbmulighet i Trondheim, Grimstad og Sarpsborg – både på dagtid, kveldstid og i helger. Mange av våre rådgivere ønsker verdifull erfaring ved siden av studier, og kombinerer skole med jobb.

Bli kjent med rollen som deltid forsikringsrådgiver! 

Følg oss på LinkedIn

Få bedriftsnyheter og info om ledige stillinger.

If forsikring - Vi gjør en forskjell for andre mennesker