Er du student?

Da har du mange muligheter hos oss i If

Er du ute etter en deltidsjobb ved siden av studiene eller internship/sommerjobb? If er en allsidig og spennende arbeidsplass.

Vi hjelper mennesker og bedrifter med rådgiving og strekker oss langt for å utvikle vårt produktspekter.

Summer Internship

Hver sommer får opp mot ti studenter fra ulike studieretninger innen analyse og økonomi muligheten til å bidra i konkrete prosjekter og få verdifull innsikt i bransjen. Vi rekrutterer målrettet til internship fra NTNU og UiO, men åpner også opp for andre studiesteder etter behov. Vi annonserer i januar/februar hvert år.

Med sommerjobb i våre analyseenheter får du muligheten til å vise hva du kan, bygge kontakter i analysemiljøet og bli kjent med de komplekse problemstillinger bransjen vår står overfor.

Analyse er nøkkelen til suksess i skadeforsikring og er et av våre kjerneområder. Det er essensielt for If at de rette kundene får tilbud om relevante produkter til riktige priser. Med et samfunn i stadig utvikling får analytikerne våre kontinuerlig nye og spennende problemstillinger å jobbe med.

Sommerjobb eller deltidsjobb 

Vårt skadesenter på Europeiske Reiseforsikring har hektiske perioder i sommermånedene og søker ofte etter studenter til å jobbe i feriemånedene mai-august. Studerer du i Oslo, kan det også by seg mulighet til å jobbe litt gjennom året i travle perioder.

Er du interessert i en deltidsjobb ved siden av studiet, har vi i Trondheim og Grimstad forsikringsrådgivere som jobber kvelder og helger. I tillegg til at du får utdannelse og verdifull erfaring, kan en jobb hos oss senere føre til ansettelse.

Våre sommerjobber pleier vi å annonsere i januar, mens kvelds- og helgejobber dukker opp fra tid til annen.

Traineeprogram

Annet hvert år rekrutterer vi til traineeprogram innen analyse og aktuar. Programmet går over 12 måneder og kan være aktuelt for personer med en mastergrad innen kvantitative fag som for eksempel matematikk, statistikk og fysikk. De aller fleste av våre traineer får fast jobb etter avsluttet program. Følg med på ledige stillinger og følg oss på LinkedIn.

If-profilering på høyskoler og universiteter

Vi deltar på utvalgte karrieremesser på høyskoler og universiteter og holder gjerne bedriftspresentasjoner på NTNU, UiO og UiA, i tillegg til andre studiesteder.

Hold deg oppdatert på ledige stillinger

og følg oss på LinkedIn

Kontakt oss

Du som er student er velkommen til å kontakte oss med spørsmål om jobb eller masteroppgaver. Send en e-post til vår fellespostkasse hrnorge@if.no, så vil denne bli videresendt til aktuell avdeling og HR rådgiver.