Det store nettverket til If sikret rask behandling – og reddet drømmen

En stygg fallulykke på byggeplassen holdt på å bety slutten for Heimo Kortesalmis lange karriere.

Raskt tilbake i jobb med helseforsikring

Takket være helse- og ulykkesforsikringen fra If ble skulderen fikset og Heimo var tilbake på jobb igjen etter bare tre måneder.

Akkurat denne dagen skulle bli annerledes. Byggeleder Heimo Kortesalmi gikk rundt på byggeplassen da han snublet og falt. Det tok bare sekunder før Heimo skjønte at han hadde skadet skulderen i fallet. Smertene i skulderen ble ikke bedre, og til slutt tok Heimo kontakt med en privat helseklinikk.

Alvorlig skade

Det var en komplisert skade og Heimo måtte tilbake til klinikken flere ganger. Etter å ha blitt undersøkt med ultralyd, så det ganske mørkt ut. Flere sener i skulderen var skadet, og to av dem hadde røket tvers av. Heimo, som hadde vært frisk og rask hele livet, og aldri hatt ulykker av noe slag, var sjokkert.

Det var fortsatt noen år igjen til pensjonsalder, og han likte arbeidet sitt. I tillegg hadde Heimo kjøpt en vingård i Ungarn som ville kreve mye arbeid og oppfølging, og drømmen om en pensjonisttilværelse på gården sto plutselig i fare.

Telefon til If

Byggefirmaet som Heimo jobbet i da han skadet seg, hadde helseforsikring fra If. Rett etter at han hadde fått diagnosen, ringte Heimo til If og bare tre dager senere tok If kontakt. De hadde funnet en skulderspesialist i nettverket sitt. Det skulle vise seg å bli avgjørende for Heimo. Spesialisten hadde nemlig gode nyheter – skaden kunne opereres. Og ikke bare fikk Heimo den beste medisinske oppfølgingen, han fikk også dekket utgifter til rengjøring av huset og snømåking som en del av ulykkesforsikringen, fordi skulderskaden gjorde det umulig for ham å utføre disse oppgavene.

If Helseforsikring

  • Raskere tilgang til hjelp og behandling.
  • Dekker kostnader for medisinsk etterbehandling/rehabilitering.
  • Bidrar til kortere sykefravær og hjelper deg å komme tilbake til jobb og en aktiv hverdag.

Les mer om helseforsikringen

Tilbake

Operasjonen var en suksess, og de ødelagte senene i skulderen ble fikset. Etter en periode med fysioterapi var skulderen til Heimo nesten som ny, og smertene så å si borte. Etter bare tre måneder følte Heimo seg så bra at han kunne begynne å jobbe igjen.

Takket være helse- og ulykkesforsikringen som byggefirmaet hadde kjøpt til sine ansatte fikk Heimo rask behandling hos spesialist, og den operasjonen han trengte. Han kunne fortsette sin lange karriere, og han kunne fortsatt glede seg til pensjonisttilværelsen på en vingård i Ungarn.

Se alle våre personforsikringer

Snakk med oss om helse- og ulykkesforsikring

Fyll ut et kort skjema, så kontakter vi deg så fort vi kan.