Viktig informasjon i forbindelse med koronapandemien!

Information in English (Europeiske website)

Større bedrifter/industrikunder

Vilkårene kan være anderledes for noen av våre største kunder

Utenriksdepartementets reiseråd om å fraråde reiser til alle land er gjeldende inntil videre. Det betyr at vi dekker avbestillinger av reiser til alle land utenom Norge i tidsrommet fra 12. mars og frem til dette reiserådet opphører – uavhengig av når i fremtiden reisen skal finne sted. Hvis UD opphever reiserådet til dit du skal reise, gir vi deg ytterligere 7 dager etter opphevelsen til å avbestille reisen hos flyselskap/reisearrangør for å kunne få erstatning hos oss.

Dersom reiseforsikringen er tegnet av bedriften, dekker vi bedriftens ansatte på nødvendige tjenestereiser til alle land. Det blir opp til bedriften selv å vurdere hva som er nødvendig. Ansatte som reiser på nødvendige tjenestereiser vil være dekket av forsikringsvilkårene på vanlig måte – også for utgifter til nødvendig medisinsk behandling som oppstår på tjenestereisen, inkl. evt. COVID-19.

Finn informasjonen du trenger i lenkene nedenfor, og meld saken din på nettsiden vår fremfor å ringe.

Annen nyttig informasjon 

  • Dersom du har behov for hjelp fra norske myndigheter og du er i et annet land, bør du kontakte nærmeste norske utenriksstasjon. Hvis du er langt unna en slik stasjon, kontakt Utenriksdepartementet (UD) på telefon +47 23 95 00 00 eller per e-post UDops@mfa.no
  • Har du behov for akutt medisinsk assistanse i utlandet, kan du ringe vår alarmtelefon: + 47 21 49 50 00
  • I samarbeid med Utenriksdepartementet anbefaler vi alle nordmenn som nå er i et annet land om å registrere seg på myndighetenes nettside www.reiseregistrering.no Husk også at du må slette reiseregistreringen når du kommer hjem, slik at myndighetene til enhver tid har oversikt.
  • Alle nordmenn som skal/er på reise i utlandet, oppfordres til å holde seg oppdatert på Utenriksdepartementets reiseråd
  • Spørsmål og svar om koronavirus finnes på helsenorge.no