Viktig informasjon i forbindelse med koronapandemien!

Information in English (Europeiske website)

Større bedrifter/industrikunder

Vilkårene kan være anderledes for noen av våre største kunder

Utenriksdepartementets reiseråd om å fraråde reiser til alle land er gjeldende inntil videre. Det betyr at vi dekker avbestillinger av reiser til alle land utenom Norge i tidsrommet fra 12. mars og frem til dette reiserådet opphører – uavhengig av når i fremtiden reisen skal finne sted. Hvis UD opphever reiserådet til dit du skal reise, gir vi deg ytterligere 7 dager etter opphevelsen til å avbestille reisen hos flyselskap/reisearrangør for å kunne få erstatning hos oss.

Husk at reiseforsikringen ikke gjelder til de landene som UD fraråder å reise til, selv om disse landene har opphevet forbudet mot innreise. For tiden fraråder altså UD reise til alle land.

Finn informasjonen du trenger i lenkene nedenfor, og meld saken din på nettsiden vår fremfor å ringe.

 • Avbestilling av reise

  Her finner du alt om frister for avbestilling, hva reiseforsikringen dekker og hvordan du melder saken til oss.

  Avbestilling av reise
 • Evakuering fra utlandet

  Her finner du alt om evakuering fra utlandet, hva reiseforsikringen dekker og hvordan du melder saken til oss.

  Evakuering fra utlandet

Annen nyttig informasjon 

 • Dersom du har behov for hjelp fra norske myndigheter og du er i et annet land, bør du kontakte nærmeste norske utenriksstasjon. Hvis du er langt unna en slik stasjon, kontakt Utenriksdepartementet (UD) på telefon +47 23 95 00 00 eller per e-post UDops@mfa.no
 • Har du behov for akutt medisinsk assistanse i utlandet, kan du ringe vår alarmtelefon: + 47 21 49 50 00
 • I samarbeid med Utenriksdepartementet anbefaler vi alle nordmenn som nå er i et annet land om å registrere seg på myndighetenes nettside www.reiseregistrering.no Husk også at du må slette reiseregistreringen når du kommer hjem, slik at myndighetene til enhver tid har oversikt.
 • Alle nordmenn som skal/er på reise i utlandet, oppfordres til å holde seg oppdatert på Utenriksdepartementets reiseråd
 • Spørsmål og svar om koronavirus finnes på helsenorge.no