Hovedmeny

God hjemmesommer!

I sommer kommer vi til å være mer hjemme enn vanlig. For å gjøre sommeren så bra som mulig har vi flere smarte oppgraderinger og tjenester. Best av alt – de er allerede inkludert i forsikringen din.
 • Usikker på bilen din? Få svar på video

  Denne sommeren blir ikke helt som vanlig. Men å oppdage noe nytt her hjemme kan bli et fint plaster på såret for utenlandsreisen som ikke ble noe av.

  For at du skal føle deg både trygg og fri på veien kan du i sommer ringe Viking på videosamtale hvis du har spørsmål om bilen din. Ønsker du heller å ringe på telefon kan du selvfølgelig det. 

  Finn ut mer
 • Ubegrenset antall videokonsultasjoner

  Det er ikke bare du som planlegger hjemmesommer i år, det gjør også kjæledyret ditt.

  For at dere begge skal føle dere trygge i sommer har dere nå et ubegrenset antall videokonsultasjoner med veterinær fra FirstVet.

  Finn ut mer
 • Nå får du råd om oppussing via video

  Mange av oss benytter kanskje anledningen til å pusse opp i sommer. Trenger du nye fliser på badet eller en ny platting i hagen? Eller hva med å gjøre litt vedlikehold?

  Du kan nå få hjelp ved å ringe Anticimex på videosamtale under oppussingen. Ønsker du heller å ringe på telefon kan du selvfølgelig det.

  Finn ut mer
 • Boligforsikring for alle

  Det er viktig å føle seg trygg hjemme. Hos oss kan du være trygg på at du er godt dekket uansett om du bor i hus eller leilighet. Eller om du er på hytta!

  Husforsikring

  Innboforsikring

  Hytteforsikring

 • Vær trygg på veien

  Det er mange måter å ferdes på veiene på. Uansett om du velger bil MC eller bobil kan du være sikker på at du er godt dekket med forsikring fra oss. 

  Bilforsikring

  Bobilforsikring

  MC- forsikring

 • Våre gode venner

  Sommer betyr også mye uteliv for våre firebeinte venner. Med vår gode forsikring får du også hjelp av veterinær gjennom videokonsultasjon. 

  Hundeforsikring

  Katteforsikring

  Hesteforsikring 

Forsikringer er viktige og det skal være enkelt for deg og både kjøpe og bruke dine forsikringer. Som kunde får du mange gode kundefordeler.