Hvilken bilforsikring passer for deg og bilen din?

Alle som eier en bil trenger bilforsikring. Selv om bilen er gammel og billig er det lovpålagt med ansvarsforsikring. Ansvarforsikring dekker skader på mennesker og ting, men ikke skade på din egen bil.

For de aller fleste anbefaler vi å kjøpe en mer omfattende bilforsikring. Vi hjelper deg å finne bilforsikringen som passer best for deg og bilen din!

Super bilforsikring

Har du helt ny bil, eller en nyere bil med høy verdi, anbefaler vi deg å bruke Super bilforsikring. Super er vår aller beste bilforsikring, og garanterer deg minst like gode vilkår skulle du ønske å bytte til oss fra et annet selskap. 

Kasko bilforsikring

Ønsker du å få dekket skade på bilen din uansett hvem som har skylden, anbefaler vi deg å velge kasko. Med denne forsikringen får du tilgang til leiebil mens bilen er på verksted, og du er også dekket skulle du fylle feil drivstoff på tanken.

Kasko uten leiebil

Ønsker du en kasko bilforsikring men trenger ikke leiebil når bilen er på verksted er dette et rimeligere alternativ. Forsikringen dekker også skader på egen bil, uansett hvem som har skylden.

Delkasko bilforsikring

Har du en litt eldre bil som ikke er verdt så mye? Da kan en bilforsikring med delkasko være et riktig valg for deg. I tillegg til ansvarsforsikring innholder delkasko veihjelp i Europa, glassskader, og skade på fastmontert utstyr.

Ansvarsforsikring

Alle bileiere er lovpålagt ansvarsforsikring for å få lov til å kjøre på veien. Dette dekker fører og passesjer for ulykker og også rettshjelp.

Prisen på bilforsikringen

Mange faktorer som påvirker prisen på bilforsikringen din, finne ut hvilke

Pris

Skift til vinterdekk

Nå er det snart sesong for dekkskift. Husk å sjekke om dekkene er trygge å kjøre med. Her kan du se hvordan.

Dekkskift

Trafikkforsikringsavgift

Fra 2018 blir årsavgiften gjort om til Trafikkforsikringsavgift. Hva betyr det for deg? 

Trafikkforsikringsavgift