Hva dekker bilforsikringen?

Få en oversikt over våre dekninger

Alle som eier en bil trenger bilforsikring. Selv om bilen er gammel og billig er det lovpålagt med ansvarsforsikring. Ansvarforsikring dekker skader på mennesker og ting, men ikke skade på din egen bil.

For de aller fleste anbefaler vi å kjøpe en mer omfattende bilforsikring. Vi hjelper deg å finne bilforsikringen som passer best for deg og bilen din!

Super bilforsikring

Har du ny bil, eller bil med høy verdi, anbefaler vi Super bilforsikring. Super er vår beste bilforsikring og dekker skader på motor, gir og driftsbatteri inntil bilen har kjørt 200 000 km. Super må kjøpes før bilen er kjørt 150 000 km og er under 8 år.

Super bilforsikring

Kasko bilforsikring

Ønsker du å få dekket skade på bilen din uansett hvem som har skylden, anbefaler vi deg å velge kasko. Med denne forsikringen får du tilgang til leiebil mens bilen er på verksted, og du er også dekket skulle du fylle feil drivstoff på tanken. 

Kasko bilforsikring

Kasko bilforsikring uten leiebil

Ønsker du en kasko bilforsikring men trenger ikke leiebil når bilen er på verksted er dette et rimeligere alternativ. Forsikringen dekker også skader på egen bil, uansett hvem som har skylden.

Kasko bilforsikring

Delkasko bilforsikring

Har du en litt eldre bil som ikke er så mye verdt kan vi anbefale delkasko. I tillegg til ansvarsforsikring innholder delkasko veihjelp, dekning av glassskader, og skade på fastmontert utstyr.

Delkasko bilforsikring

Ansvarsforsikring

Alle bileiere er lovpålagt ansvarsforsikring for å få lov til å kjøre på veien. Dette dekker fører og passasjer for ulykker og også rettshjelp.

Ansvarsforsikring

Vi hjelper deg å kjøpe bil!

Bilhjelpen gir deg alt du trenger for å sikre deg et godt bilkjøp. Historikk, kostnader på bilen og mer.

Sjekk Bilhjelpen

Meld skade

Hos oss kan du enkelt og raskt melde skade på nett. Fyll ut skademeldingsskjema her.

Meld skade

Gøy å øve til førerkortet

Last ned Lappen, appen som hjelper deg med teori og øvelseskjøring på vei til førerkortet!

Les mer om Lappen

SammenliGn DEKNINGENE og finn det som passer deg

Få et tilbud og kjøp i dag!

Du kan sammenlikne våre ulike dekninger Super, kasko, delkasko, delkasko uten leiebil, og ansvarsforsikring på våre bilsider. For et personlig tilbud kan du også legge inn dine detaljer å se prisen din nå!