Hva dekker bilforsikringen?

Dette betyr de ulike dekningene

Alle som eier en bil trenger bilforsikring. Selv om bilen er gammel og billig er det lovpålagt med ansvarsforsikring. Ansvarforsikring dekker skader på mennesker og ting, men ikke skade på din egen bil.

For de aller fleste anbefaler vi å kjøpe en mer omfattende bilforsikring. Vi hjelper deg å finne bilforsikringen som passer best for deg og bilen din!

 • Super bilforsikring

  Har du ny bil, eller bil med høy verdi, anbefaler vi Super bilforsikring. Super er vår beste bilforsikring og dekker skader på motor, gir og driftsbatteri inntil bilen har kjørt 200 000 km. Super må kjøpes før bilen er kjørt 150 000 km og er under 8 år.

  Super bilforsikring
 • Kasko bilforsikring

  Ønsker du å få dekket skade på bilen din uansett hvem som har skylden, anbefaler vi deg å velge kasko. Med denne forsikringen får du tilgang til leiebil mens bilen er på verksted, og du er også dekket skulle du fylle feil drivstoff på tanken. 

  Kasko bilforsikring
 • Kasko bilforsikring uten leiebil

  Ønsker du en kasko bilforsikring men trenger ikke leiebil når bilen er på verksted er dette et rimeligere alternativ. Forsikringen dekker også skader på egen bil, uansett hvem som har skylden.

  Kasko bilforsikring
 • Delkasko bilforsikring

  Har du en litt eldre bil som ikke er så mye verdt kan vi anbefale delkasko. I tillegg til ansvarsforsikring innholder delkasko veihjelp, dekning av glassskader, og skade på fastmontert utstyr.

  Delkasko bilforsikring
 • Ansvarsforsikring

  Alle bileiere er lovpålagt ansvarsforsikring for å få lov til å kjøre på veien. Dette dekker fører og passasjer for ulykker og også rettshjelp.

  Ansvarsforsikring
 • Vi hjelper deg å kjøpe bil

  Bilhjelpen gir deg hjelp for å sikre deg et godt bruktbilkjøp. 

  Sjekk Bilhjelpen
 • Meld skade

  Du kan enkelt og raskt melde skade på nett.

  Skademeldingsskjema
 • Øver du til førerkortet?

  Lappen er en app som hjelper deg med teori og øvelseskjøring.

  Les mer om Lappen

Sammenlign dekningene og finn det som passer deg

Få et tilbud og kjøp i dag!

Du kan sammenlikne våre ulike dekninger Super, kasko, delkasko, delkasko uten leiebil, og ansvarsforsikring på våre bilsider. For et personlig tilbud kan du også legge inn dine detaljer å se prisen din nå!