Super bilforsikring

Super bilforsikring er vår beste bilforsikring og gir deg ekstra forutsigbarhet i hverdagen. Mange med ny bil eller en bil av høyere verdi, velger denne.

Kjøp bilforsikring

Dette dekker Super bilforsikring

I tillegg til å inkludere dekningene for ansvarsforsikring​ og kasko dekker vår beste bilforsikring også:

Uhellsdekning og parkeringsskade uten bonustap

Hvis du for eksempel mister bilnøklene, fyller feil drivstoff eller mister ladekabelen til el-bilen din, erstatter vi kostnadene, uten at det påvirker bonusen din. Du slipper også bonustap ved parkeringsskader.

Ekstra erstatning ved store skader

Hvis bilen er under tre år gammel og har kjørt inntil 60 000 km, får du helt ny bil ved totalskade. Hvis du leaser bil, får du tilbakebetalt den delen av startleien som er ubrukt.

Juridisk rådgivning

Du har tilgang til to timers juridisk rådgivning året med advokatfirmaet Solver, som er vår samarbeidspartner.

Med Solver kan du få hjelp blant annet i saker som omhandler kjøp og salg av den forsikrede bilen, eller dersom du skulle finne en alvorlig feil ved bilen.

Supergaranti

Med Super kan du være trygg på at du har den beste forsikringen på bilen din. Vi garanterer deg minst like gode vilkår som du hadde i ditt forrige selskap, og vi hjelper deg å flytte forsikringen over til oss.

Valgfrie tilleggsforsikringer

Med Super kan du velge å inkludere dekning for leiebil, som gir deg tilgang til leiebil i inntil 90 dager når bilen er på verksted og skaden dekkes av forsikringen.

Har bilen kjørt under 150 000 km, kan du også velge dekning for skader på motor, girkasse eller drivverk, eller skader på batteripakke og elektroniske styringsenheter på elbil. Denne dekningen gjelder fram til bilen har kjørt 200 000 km.

Les mer om de ulike dekningene her.