Formidling av helsetjenester

Gjennom vår helseformidling kan du få hjelp til å finne frem i mengden av helsetilbud, med eller uten helseforsikring.

Hva er helseformidling?

Har du blitt henvist til undersøkelser, behandling eller operasjon, men må vente lenge på time offentlig, kan du kontakte oss for bistand. Gjennom vår helseformidling, får du tilgang til hele vårt nettverk av kvalitetssikrede legespesialister og sykehus, og du får rabatter på de behandlingsteder som inngår i Vertikal Helses nettverk. 

Hva er forskjellen på helseforsikring og helseformidling?

En helseforsikring er ment å sikre deg rask utredning og behandling når behovet oppstår. Har du helseforsikring hos oss, garanterer vi at du skal få time hos legespesialist eller til bildeundersøkelser (MR, røntgen o.s.v.) innen 7 virkedager. En medisinsk rådgiver vil følge deg gjennom hele behandlingsforløpet. 

Helseformidling kan benyttes av alle - også de som ikke har helseforsikring. Mot et formidlingsgebyr, vil en medisinsk rådgiver kunne hjelpe deg med å finne frem til det beste behandlingsopplegget for deg. Operasjoner og behandlingsutgifter betaler du selv, men med rabattert pris på de klinikkene som inngår i Vertikal Helses nettverk. 
Har du helseforsikring, kan du benytte helseformidlingen om du ønsker hjelp til behandlinger som ikke er dekket av forsikringen. 

Vanlige spørsmål om helseformidling

Har du ikke helseforsikring, men ønsker å betale for privat behandling eller operasjon, kan vi hjelpe deg.

Har du helseforsikring og ønsker bistand til behandlinger som ikke er dekket av forsikringen, kan vi også hjelpe. Dette kan f.eks. være kosmetiske behandlinger.

For at vi skal kunne bistå med å finne det riktige medisinske tilbudet, trenger vi kopi av en henvisning. Denne får du normalt av din fastlege.

Vertikal Helse samarbeider med kvalifiserte sykehus og behandlingssteder innen det private helsevesenet. Våre rådgivere har også gode kunnskaper om tilgjengelige tilbud i det offentlige, og kan hjelpe deg med å finne ut hvor du raskest mulig kan få hjelp offentlig, om du ønsker det.

Har du ikke helseforsikring, er vårt formidlingsgebyr for tjenesten kr 1600,-. I tillegg kommer kostnader for de medisinske tjenestene du ønsker hjelp til gjennom helseformidlingen.