Fysikalsk behandling

Har du fysikalsk behandling inkludert i helseforsikringen, kan du få rask hjelp ved muskel- og skjelettplager. Vi dekker behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, manuellterapeut, naprapat og osteopat uten krav til henvisning.
Hva som er inkludert i din forsikring, finner du i ditt forsikringsbevis ved å logge inn på Mine sider.
Reiseutgifter i forbindelse med fysikalsk behandling dekkes ikke. 

Meld sak på helseforsikringen din

God og rask hjelp ved muskel- og skjelettplager

Muskel- og skjelettlidelser har blitt et stort samfunnsproblem, og er i dag den største årsaken til langtidsfravær og uførhet i Norge.
I Vertikal Helse har vi et stort medisinsk team med kompetanse på muskel og skjelett, slik at vi skal kunne hjelpe kundene våre å bli så friske som mulig, så raskt som mulig.

Fysikalsk behandling uten krav til henvisning

Har du fysikalsk behandling inkludert i din helseforsikring, kan en medisinsk rådgiver med spesialkompetanse på muskel- og skjelettplager hjelpe deg med å finne frem til den behandlingen og egentreningen som gir best resultat.

Fysikalsk behandling vil si behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, manuellterapeut, naprapat som er medlem av Norsk Naprapatforbund og osteopat som er medlem av Norsk Osteopatforbund.

Vi dekker fysikalsk behandling uten krav til henvisning, så lenge det anses som medisinsk nødvendig for varig bedring ved sykdom eller skade.

Vurderingen av om en behandling er medisinsk nødvendig, tar utgangspunkt i oppdatert medisinsk kunnskap og etablerte behandlingsprinsipper. Varig bedring defineres som en tydelig forbedring av funksjon, som antas å ha en langsiktig effekt.

Egentrening er det viktigste du kan gjøre for å øke sjansen for varig bedring. Dette er også et krav for at du skal få dekket fysikalsk behandling, dersom det er en del av behandlingsplanen du har fått.

Oppfølging underveis

Dersom du ikke skulle oppleve ønsket effekt av behandlingen, eller ønsker tips og råd fra våre medisinske rådgivere, kan du når som helst i behandlingsforløpet ringe oss på 23 01 48 00.