De ansattes helse er viktig for meg og for bedriften

Da bedriftseieren Ewa Engström skadet kneet, fikk hun raskt hjelp takket være helseforsikringen hos If. Etter dette sørget hun for å forsikre medarbeiderne sine.

– De er viktige for meg og avgjørende for bedriften. Hvis noe skjer, vil jeg at de skal få behandling, både fordi jeg bryr meg om dem og fordi de skal kunne komme tilbake på jobb, sier Ewa.

Kroeieren Ewa Engström fikk en vridning og store smerter i kneet da hun spilte tennis. Takket være helseforsikringen fikk hun behandling umiddelbart. 
– Det gikk utrolig greit. Jeg registrerte saken og fikk time til røntgen samme uken. Der fikk jeg vite at rehabilitering ikke ville gjøre kneet bedre, fordi jeg har myke ledd. Det måtte en operasjon til.

Takknemlig for helseforsikringen 

Tidspunktet for operasjonen ble satt slik at det passet med Ewas kalender.  
– Det gikk to uker fra jeg skadet meg til jeg var operert. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg hadde helseforsikringen. Jeg har hatt den lenge, men det er først når noe skjer at man virkelig skjønner hvor viktig den er.  

Arbeidet på kroen er hektisk. Det var viktig for bedriften at hun kunne komme raskt tilbake.  
– Et kne som ikke fungerer, ville medført problemer på jobben. Vi måtte ha fått inn en vikar, og alt ville blitt merkbart dyrere. Nå må jeg bare ha skikkelig gode sko, akkurat som de andre.

Forsikret de ansatte 

Etter at Ewa skadet seg, tegnet hun helseforsikring for medarbeiderne sine. 
– De er viktige for at jeg skal kunne drive bedriften. Hvis noe skulle skje, vil jeg at de skal få behandling, både fordi jeg bryr meg om dem og fordi de skal komme tilbake på jobb. Det er avgjørende for driften. 

Satsingen på de ansattes helse har allerede lønt seg. Da en erfaren kokk skadet øyet, fikk han behandling raskt og kunne etter kort tid komme tilbake til jobben.
– Det var viktig for bedriften. Å erstatte en erfaren kokk i dag, er nesten umulig.

Helseforsikring hos If

  • Helserådgivning døgnet rundt.
  • Personlig medisinsk rådgiver.
  • Dekker operasjon og behandling hos legespesialist.


Les mer om helseforsikring

If viste meg respekt og omtanke. Det er nettopp den følelsen jeg vil formidle til medarbeiderne mine.

Ewa oppfordrer flere bedriftseiere til å tegne helseforsikring for medarbeiderne sine.  
– Det er en god fordel, på denne måten kan arbeidsgiverne vise at personalet er viktig. If viste meg respekt og omtanke. Det er nettopp den følelsen jeg vil formidle til medarbeiderne mine. De er viktige for meg og bedriften min. 

I dag er Ewa fullstendig restituert og kan leve som vanlig.  
– Jeg liker å være aktiv, å være på fjellet og i skogen. Nå kan jeg sykle, stå på ski, spille golf og tennis. Jeg kan gjøre akkurat det jeg gjorde før operasjonen, sier Ewa, og legger til at det opererte kneet faktisk føles mer stabilt enn det andre.

Snakk med oss om helseforsikring

Fyll ut et kort skjema, så kontakter vi deg så fort vi kan.