Last ned Europeiske app før du drar på reise

Europeiske app gir deg tryggheten i reiseforsikringen rett på mobilen. Nå har vi oppdatert appen slik at den skal være enda enklere for deg å bruke.

Med Europeiske app får du:  

  • Enkel tilgang på gyldig reisekort
  • Kart med godkjente leger og sykehus i utlandet
  • Enkel tilgang til å melde skade digitalt
  • Viktig kontaktinfo hvis noe uforutsett skulle skje

Dersom du allerede har lastet ned appen behøver du bare å oppdatere den, og logge inn med BankID for å laste inn dine reisekort. Har du ikke lastet ned appen enda kan du gjøre det her.

Del dine reisekort med familien  

Du kan enkelt laste inn dine reisekort, både knyttet til din private forsikring og forsikring du har via arbeidsgiver. Reisekortet bekrefter at du har forsikring i Europeiske. Du kan også dele dine reisekort med familiemedlemmer som er inkludert i forsikringen din. Familiemedlemmer må laste ned appen på sin telefon før tilsendt reisekort kan åpnes.

Meld skade

Du kan enkelt melde skade og søke om erstatning i appen.

Søk opp nærmeste godkjente leger og sykehus

Med appens søkefunksjon eller mobilens GPS kan du søke opp våre nærmeste godkjente leger og sykehus når du er på reise i utlandet. På den måten er du sikret den beste medisinske hjelpen.

Kom i kontakt med oss

Appen gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med oss, enten du er på reise og trenger akutt hjelp, trenger medisinske råd, eller har spørsmål og vil snakke med en rådgiver.

Appen er gratis og kan lastes ned til iPhone og Android-mobiler.

Last ned til iPhone
Last ned til Android