Forsikring for elsparkesykkel

Ansvarsforsikring er lovpålagt for elsparkesykkel, ståhjuling, hoverboard og andre små elektriske kjøretøy. Forsikringen sikrer deg erstatning hvis uhellet er ute.

Pris: 65 kroner/måned

Bestill forsikring


Takk for gode skussmål!

Alle elsparkesykler og andre små elekriske kjøretøy må forsikres med en lovpålagt ansvarsforsikring. Forsikringen dekker blant annet erstatning hvis du som fører påfører skade på personer eller andres ting.

Dette dekker ansvarsforsikringen Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Bestill forsikring

Hvorfor må elsparkesykkel ha egen ansvarsforsikring?

Elsparkesykkel har de siste årene blitt veldig populært. Etterhvert som bruken har økt, har det samtidig oppstått mange og alvorlige personskader.

På grunn av skadeomfanget har myndighetene omklassifisert elsparkesykkel og lignende elektriske kjøretøy fra sykkel til "liten elektrisk motorvogn". Det betyr at denne type kjøretøy nå omfattes av bilansvarsloven, og at det derfor blir lovpålagt å ha egen ansvarsforsikring.

På denne måten vil du og eventuelt andre involverte i en ulykke sikres en god erstatning ved alvorlige skader. I tillegg forsikrer du deg mot å bli personlig økonomisk ansvarlig for store personskader eller skader på andres eiendom.

Trenger du forsikring for tyveri og skade?

Ansvarsforsikringen dekker ingen skader på selve elsparkesykkelen. Hvis du ønsker å forsikre elsparkesykkelen din for tyveri eller skader, anbefaler vi innboforsikring eller If Start.

Sjekk pris på innboforsikring
Sjekk pris på If Start

Gutt med sparkesykkel tar på seg hjelm

Ofte stilte spørsmål