Boligkjøperforsikring

Tryggere boligkjøp

Har du spørsmål eller ønsker å kjøpe forsikringen?

 1. Privat
 2. Forsikringer
 3. Hus og innboforsikring
 4. Boligkjøperforsikring

Uansett hva slags bolig du kjøper kan det være greit å forsikre seg mot det du ikke vet. Boligkjøperforsikring gir deg profesjonell rettshjelp.


 • Ingen økonomisk risiko ved klage

  Forsikringen dekker alle nødvendige saksomkostninger.

 • Spesialiserte advokater

  Vi samarbeider med Legal24 som har lang erfaring med reklamasjon på boligkjøp.

Dette dekker boligkjøperforsikringen


Er det feil eller mangler ved den nye boligen din hjelper vi deg med spesialiserte advokater uten øvre beløpsgrense, slik at du får erstatningen/prisavslaget du har krav på.

Ved mangler dekkes teknisk bistand til å dokumentere kravet, med inntil 40 000 kroner. Dette kan for eksempel være til undersøkelser og takst utført av spesialister.

Skulle du helt eller delvis ikke vinne fram med saken, dekker vi saksomkostningene der hvor vi har anbefalt å ta saken videre til rettsapparatet.

Boligkjøperforsikring gir ekstra trygghet

De fleste selgere i dag har boligselgerforsikring. Det å klage mot et slikt forsikringsselskap kan være en utmattende og tidkrevende prosess.

Vi samarbeider med advokater som har spesialisert seg på klager i forbindelse med boligkjøp. Har du en god sak, bruker vi nødvendige ressurser på å hjelpe deg med å få erstatningen du har krav på. Har du en dårlig sak, vil vi også være tydelige på det, slik at du slipper å bruke unødige krefter på en klageprosess.


Når kan du bruke forsikringen?

Hovedregelen er at hvis selger har holdt tilbake opplysninger om boligen, så kan du klage. Er det ikke snakk om tilbakeholdte opplysninger, så selges brukte boliger som de er og boligen kan bare kalles mangelfull hvis de er i «vesentlig dårligere stand» enn det du som kjøper hadde grunn til å regne med. Dette betyr at utbedringskostnadene må utgjøre minst 5-6 prosent av kjøpesummen for at du kan bruke forsikringen.

Meld skade

Ønsker du å melde skade på kjøpt bolig kan du gjør det her: Meld skade

Egenandel

Inntil 10 timers bistand for å dokumentere mangelskravet er inkludert i forsikringen uten egenandel.

Vilkår

samle forsikringene dine hos oss

Få opptil 15 % rabatt
 1. Privat
 2. Forsikringer
 3. Hus og innboforsikring
 4. Boligkjøperforsikring