Dyrlege på nett

Besøk dyrlegen på nett

Nå kan du ta med hunden din til veterinæren uten å forlate hjemmet ditt. Eneste du trenger er internett og en mobil eller PC med kamera.

TekstIf-redaksjonen
FotoShutterstock/NTB scanpix
Dato30.04.2019

Å dra til dyrlegen er ikke alltid det enkleste å få til. Stresset hund, lange avstander, og den beryktede tidsklemma kan bidra til å gjøre veterinærbesøk til et onde. Men ofte et nødvendig et.

Men det er nødvendigvis ikke alle tilfeller som er like alvorlig. Du har sannsynligvis vært usikker på om du trenger en veterinær til å undersøke hunden med en gang, eller om du kan se an til neste dag. Og ofte ender du opp med å ta turen til veterinæren for sikkerhets skyld.

Kine Bjølsen Opstad, ansvarlig for hundeforsikring i If. Foto: Gunhild Gjølstad

Kine Bjølsen Opstad, ansvarlig for hundeforsikring i If. Foto: Gunhild Gjølstad

Veterinær på nett

Forsikringsselskapet If ønsker å gjøre veterinærbesøk enda enklere for både deg og hunden din. Med hundeforsikring i If kan du nemlig enkelt kontakte den digitale veterinærtjenesten FirstVet. Dette er en veterinærtjeneste som tilbyr videosamtaler med veterinærer via mobil, nettbrett eller PC.

På den måten kan du få hjelp fra en veterinær hjemme hos deg selv, hvor hunden befinner seg i sitt trygge og vante miljø.

Trenger du hundeforsikring? Beregn pris

Lavterskel veterinærtilbud som gir ekstra trygghet

– FirstVet er et lavterskel veterinærtilbud som er lett tilgjengelig. De har åpent 9-24 alle dager, og du kan se neste ledige time i appen. Med FirstVet får du enkelt veiledning, råd om behandling og eventuelt henvisning videre ved behov, forteller Kine Bjølsen Opstad, ansvarlig for hundeforsikring i If.

– Ofte kan du som hundeeier være usikker på om det er nødvendig å dra til veterinær. Eller dersom du er på ferie og befinner deg langt unna nærmeste veterinær, er det godt å vite at veterinæren bare er noen tastetrykk unna. Vi synes FirstVet er et godt tilbud som vil gi kundene våre en ekstra trygghet i lomma.

Slipp unødvendige veterinærbesøk

Blir hunden din akutt syk eller hardt skadet, må du selvfølgelig oppsøke dyrlege med en gang. Men Bjølsen Opstad forteller at det i mange tilfeller er tilstrekkelig med en videosamtale i stedet for å reise til veterinærklinikken.

– Mildere mageproblemer som oppkast og diaré, kløende ører eller øyne, sårbehandling eller hoste, er eksempler på hva veterinærer hos FirstVet kan hjelpe deg med. De kan rådgi om det er akutt behov for veterinærhjelp, eller om det er noe du selv kan gjøre for å hjelpe hunden din.

Les mer om FirstVet

Beregn pris på hundeforsikring

Tema

Hund
Barn
Flytte