Nok en gang er Ifs barneforsikring blant de beste!

En god barneforsikring er til for å sikre et barns fremtid. Norsk Familieøkonomi trekker frem vår beste barneforsikring som et anbefalt produkt i sin grundige test.


Derfor bør du forsikre katten din
Katten din kan også bli syk eller skadet. Med katteforsikring slipper du å måtte si nei til veterinærbehandling av økonomiske grunner.
Derfor velger flere å forsikre barna
Over halvparten av barn i Norge har barneforsikring og flere blir det. Men, bør man ha barneforsikring? Her er de viktigste grunnene til hvorfor du bør forsikre barna.
Ikke gjør denne feilen når du skal velge hunderase
Ikke velg hund kun ut ifra søthetsskalaen. Husk at det er det indre som teller mest, også når det gjelder hund. Dette bør du tenke på når du skal velge hunderase.
5 grunner til å ta Boligsjekken
Småbarn må jevnlig på helsekontroll for å sjekke at utviklingen går som normalt. Men visste du at huset ditt også bør ha en «helsekontroll», selv om huset ditt er flunkende nytt?
5 tegn på at du må pusse opp badet
Ikke la deg lure av flotte fliser og ny dusj når du er på visning. Her er tegnene på at du kanskje likevel må pusse opp badet.
De vanligste brannfellene – les hvordan du unngår dem
I 2018 hadde Brann- og redningsvesenet 3547 brannutrykninger til boliger i Norge. De fleste skyldes komfyrbrann eller brann i elektrisk utstyr. Disse enkle tipsene øker brannsikkerheten i huset ditt.

Tema

Flytte
Bilbytte
Barn
Hund
Båt
Nyheter
Kjøpe katt
Bil
Bolig
Reise