Marit brakk ryggen på Bali

Den etterlengtede ferien ble til et mareritt da Marit Holm falt og skadet seg ved bassengkanten.


Den viktigste grunnen til å forsikre hunden din
Blir hunden din alvorlig syk, er det vondt å takke nei til livreddende behandling av økonomiske grunner. Med hundeforsikring slipper du det.
Velg riktig redningsvest til barna
Skal du på båttur, er redningsvest en viktig del av båtutstyret. Sjekk at redningsvesten er i stand til å redde barnet ditt.
Derfor velger flere å forsikre barna
Over halvparten av barn i Norge har barneforsikring og flere blir det. Men, bør man ha barneforsikring? Her er de viktigste grunnene til hvorfor du bør forsikre barna.
Ikke gjør denne feilen når du skal velge hunderase
Ikke velg hund kun ut ifra søthetsskalaen. Husk at det er det indre som teller mest, også når det gjelder hund. Dette bør du tenke på når du skal velge hunderase.
5 tegn på at du må pusse opp badet
Ikke la deg lure av flotte fliser og ny dusj når du er på visning. Her er tegnene på at du kanskje likevel må pusse opp badet.
Skoleroboten AV1 blir en del av Ifs barneforsikring
Selv om skolene nå åpner opp er det mange barn som fortsatt ikke får møtt klassekameratene sine som følge av koronapandemien. Derfor tar If klasserommet hjem til barna.
Sjekker du uteområdet når du er på visning?
En flott tomt gir mange muligheter for utehygge. For å sikre at det blir en trygg lekeplass for barna, er det noen ting du bør være oppmerksom på.

Tema

Flytte
Bilbytte
Barn
Hund
Båt
Nyheter
Kjøpe katt
Bil
Bolig
Reise