Digitalt terapiprogram

Har du digitalt terapiprogram inkludert i helseforsikringen din, kan du få psykologisk hjelp når og hvor det passer deg. 
I tillegg til vårt nettverk med psykologer over hele landet, samarbeider vi med Overvinne som tilbyr et digitalt verktøy for selvhjelp, og mulighet for videosamtaler med psykolog.
Hva som er inkludert i din forsikring, finner du i ditt forsikringsbevis ved å logge inn på Mine sider.

Hjelp til selvhjelp

Med Overvinne kan det være enklere å ta det første steget. Appen kan brukes når du selv har tid, og i et miljø du selv velger. Du gjennomgår et behandlingsløp i eget tempo, og rådene du får tilpasser seg til dine følelsesmessige behov.

Telefon med Overvinne-app

Overvinne-appen er utviklet av psykologer, og gir deg hjelp til selvhjelp gjennom videoer, øvelser, lydfiler, stemningsrapporter og artikler. Du kan bruke appen alene eller sammen med en psykolog, når og hvor det passer deg. Tjenestene i appen kan du bruke kostnadsfritt og så mye du vil – uten henvisning fra lege. Programmet tilsvarer et behandlingsløp på 14 psykologtimer.

Det digitale verktøyet kan du bruke uten henvisning, men hvis du trenger å snakke med en psykolog, fysisk eller i en videosamtale, må du først ha en henvisning fra lege, og registrere en sak hos oss. Husk at all behandling skal være forhåndsgodkjent for å bli dekket av helseforsikringen.