Tyveri og innbrudd

Når du har hatt innbrudd eller blitt frastjålet noe.

Du får hjelp på 1-2-3

 • 1. Meld skaden

  Ved tyveri eller innbrudd, meld skaden til oss her. Meld også innbrudd/tyveri til politiet. Hvis det har vært innbrudd som har ført til skade på bygning, kan det være at vi sender en av våre samarbeidspartnere hjem til deg for å vurdere skaden.

  Meld skade

 • 2. Skadesaken behandles

  Ved tyveri behandler vi skademeldingen din, og vi går gjennom det du har meldt som stjålet. Hvis det også har vært innbrudd som har ført til skade på bygning, tar vi kontakt med deg for å avtale hvordan skaden kan utbedres.

 • 3. Utbedring og utbetaling

  Når en eventuell bygningsskade er utbedret, sender håndverkerne regningen til oss. Hvis du har blitt frastjålet eiendeler, utbetaler vi deg erstatning. Vi trekker egenandelen din fra erstatningsutbetalingen.

Nyttig å vite ved innbrudd

Når du har hatt innbrudd, er det viktig at du tar kontakt med oss så snart du kan. Dette gir oss mulighet til å hjelpe deg på en best mulig måte. Vi og våre samarbeidspartnere kan tilby hjelp på kort varsel, uansett hvor skaden skjer. Du må også ta kontakt med politiet og melde innbruddet til dem. Har det i tillegg blitt stjålet løse gjenstander, må dette meldes som tyveri på innboforsikringen.

Spørsmål vi ofte får om innbruddskade