Bli med i kundepanelet vårt

Ønsker du å ha innflytelse på utviklingen av tjenestene våre og samtidig bli kompensert for tiden din? Bli med i kundepanelet!

Dine meninger er viktige!

Vi er på jakt etter nye og entusiastiske medlemmer som ønsker å være en del av kundepanelet vårt. Her vil du få muligheten til å dele dine erfaringer og meninger, og jobbe sammen med oss for å utvikle fremtidens forsikringstjenester.

Slik fungerer kundepanelet:

  • Du vil motta e-postinvitasjoner som er åpne i en til to uker. Her kan du dele dine erfaringer, meninger og ideer med oss. 
  • Du forplikter deg ikke til noe og svarer på e-postene når det passer for deg. 
  • Aktivitetene kan være korte undersøkelser, diskusjoner i nettforum, testing av prototyper, tilbakemeldinger på ideer og enkelte ganger invitasjoner til intervju. 
  • De aller fleste aktivitetene utføres digitalt når det passer for deg og tar ikke mer enn fem til ti minutter å fullføre.
  •  Ved lengre aktiviteter, som intervjuer eller konsepttester som gjennomføres digitalt, vil det alltid fremkomme tydelig i forkant hvor lang tid som kreves. Du vil også motta kompensasjon for den tiden du bruker.

Allerede påmeldt? Logg inn i kundepanelet her.

Hva får jeg ut av det?

I tillegg til å være medlem av vårt verdifulle kundepanel og være med på å forme fremtidens tjenester, vil du: 

  • Delta i månedlig loddtrekning for å vinne gavekort på 500 kroner hver gang du deltar i en aktivitet. 
  • Bli kompensert med gavekort når du deltar i aktiviteter som tar noe lengre tid.

Sammen kan vi utvikle tjenester som virkelig tilfredsstiller dine behov.

Til nå har vårt kundepanel vært med på å påvirke utviklingen av nye digitale tjenester for huseiere, oppdateringer av If.no og innholdet i If-appen.

Tilbakemeldingene fra panelet brukes til forsknings- og utviklingsformål, og du binder deg ikke til noe.