Russebilforsikring

Kontakt kundesenteret vårt, så hjelper vi deg
 1. Russebilforsikring

Russebilforsikring som dekker det som loven pålegger deg og som kreves for å få registrert bilen. Ulykkesforsikring for fører og passasjer er inkludert.


 • Alltid tilgjengelig

  Skjer det noe, kommer du i kontakt med oss døgnet rundt.

 • Rask skadebehandling

  ​Over halvparten av alle skadesaker løses innen 24 timer.

 • Best på skadebehandling

  Vi får 8,8 av 10 i snittkarakter av de kundene som har hatt skade. ​

HVA KOSTER FORSIKRINGEN?

Prisen på forsikringen er avhengig av størrelsen på bilen. Vi deler de inn i to grupper, ”liten” eller ”stor”. ”Liten” er bil med totalvekt under 3,5 tonn (se vognkortet) og maksimalt 10 sitteplasser inklusive fører. Alle som har flere sitteplasser eller høyere totalvekt havner i gruppen ”stor”.

 • Liten bil koster 1 495 kroner per måned
 • Stor bil koster 2 540 kroner per måned

Forsikringen faktureres kvartalsvis. Du må derfor betale for 3 måneder når du bestiller russebilforsikringen. Når du sier opp forsikringen får du tilbakebetalt for de dagene du ikke har hatt behov for forsikring.

HVORDAN GJØR DU DET

Før du kan registrere bilen, må du kjøpe ansvarsforsikring (som er hoveddelen av russebilforsikringen). Dette blir kontrollert hos Biltilsynet, så det må være ordnet før du drar dit. Er bilen teknisk i tilstrekkelig god stand og det ikke er andre ubetalte avgifter, er alt klart for å bruke den. Vær klar over at forsikringen ikke dekker driftsstopp/veihjelp eller noen skade på selve bilen.​

NÅR SESONGEN (RUSSETIDEN) ER OVER

Når russetiden er over er det viktig at bilen blir avskiltet og at vi får beskjed om dette – en telefon til 21 49 24 00 er alt som skal til. Hvis du glemmer dette, løper forsikringen videre med månedsprisen over. Et halvt års forglemmelse blir dyr!​

FÅ 1000 KRONER TIL SJÅFØR

Vi vil at russetiden skal gi deg gode minner og være trygg. Derfor gir vi 1 000 kroner til bruk av erfaren sjåfør.

Les mer om støtte til sjåfør av russebil


aKTUELLE FORSIKRINGER

for deg som er ung
 1. Russebilforsikring