Utleieforsikring

Trygghet ved utleie av bolig
  1. Utleieforsikring

Unngå unødvendige bekymringer ved utleie

Dessverre får noen utleiere erfare at leietakere ikke har samme omtanke for boligen som du som eier har. Da kan det lønne seg å ha en utleieforsikring. Forhåpentligvis kan det spare deg for en del bekymringer i utleieperioden.


Ubetalt husleie i inntil seks måneder.​

Kostnader i forbindelse med utkastelse med inntil 20 000 kroner, hvis leieboeren ikke flytter ut av boligen når leieforholdet er avsluttet.​​

Som leietageren påfører boligen eller inventaret med inntil 500 000 kroner.

Du får gratis juridisk rådgivning på telefon av vår samarbeidspartner Huseiernes Landsforbund. Telefonnummer er 22 47 75 02. Åpningstid: 08.30-15.30. 

Skal du leie ut hele eller deler av huset ditt?

Har du Super husforsikring hos oss, og har gitt oss beskjed om at du leier ut, har du ​allerede utleieforsikring inkludert i forsikringen din. Det eneste vi krever er en leiekontrakt, som inneholder avtale om minimum 3 måneders depositum eller bankgaranti. Bruk gjerne Huseiernes Landsforbund sin leiekontrakt for bolig, så slipper du å lure på om kontrakten dekker det den burde.​

Har du Standard husforsikring, kan du oppgradere forsikringen til Super. Ring oss på telefon 02400, så hjelper vi deg.

SKal du leie ut Leilighet?

Da kan du inngå avtale om utleieforsikring i forkant av leieforholdet. Forsikringen kan kjøpes samtidig som du inngår avtale via husleie.no ​og hos Huseiernes Landsforbund.


Mine sider

På Mine sider kan du enkelt se hvilke forsikringer du har, se status på skadesaker, betalinger, og finne alle forsikringsdokumentene dine.

Les mer

Boligalarm

Ved å velge alarm via vår samarbeidspartner Sector Alarm får du mer enn en vanlig boligalarm. Du får et tilkoblet, trygt og sikkert hjem.

Les mer om boligalarm

Et trygt hjem

Vår beste husforsikring inkluderer en omfattende boligsjekk. Boligsjekken gir deg gode råd om hva du bør gjøre for å unngå skader i boligen din.

Les mer om If Boligsjekk

Egenandel ved skade

Ved skade reduseres erstatningen med et beløp tilsvarende 3 måneders husleie (minimum depositum) som fastsatt i husleiekontrakten.​​​

Vilkår

  1. Utleieforsikring