Sykkelforsikring

Du trenger ikke egen sykkelforsikring hvis du har innboforsikring i If. Denne dekker tyveri og skader på både sykkel, elsykkel og utstyr.

Sjekk pris på innboforsikring!

Med Utvidet og Super innboforsikring hos oss er sykkelen din forsikret for inntil 40 000 kroner. Dette gjelder også elsykkel. Forsikringen dekker tyveri av låst sykkel hvor som helst i hele Norden, i tillegg til å dekke ditt rettslige ansvar som syklist. Med Super og Utvidet er sykkelen din også dekket mot skader som skjer ved uhell. 

Trenger jeg å forsikre sykkelen?

Har du en sykkel eller elsykkel som er verdt mer enn 40 000 kroner? Da kan du kontakte oss, så hjelper vi deg med å utvide forsikringssummen.

Hvilket utstyr dekkes i sykkelforsikringen?

Sykkelforsikringen som er inkludert i innboforsikringen dekker i tillegg til selve sykkelen utstyr som sykkelhjelm og montert tilbehør (typisk GPS, speedometer, lås og liknende).

Hva er egenandelen?

Egenandelen ved både tyveri og uhellsskader på sykkelen er 2 000 kroner for Super og 4 000 kroner for Utvidet innboforsikring.

BikeFolder – gratis for deg som er kunde!

BikeFolder er et digitalt verktøy som hjelper deg med å ta vare på sykkelen din. Her får du kontroll på vedlikehold og dokumentasjon, tid for neste service og ikke minst kan du registrere sykkelen din i et FG-godkjent register.

Les om BikeFolder