Terningkast seks til Ifs barneforsikring!

Ifs barneforsikring har blitt enda bedre, og kåres til best i test hos Norsk Familieøkonomi.

If Super barneforsikring er best i test i årets store barneforsikringstest fra Norsk Familieøkonomi, og får en sekser på terningen! Dette er den største og viktigste testen av sitt slag i Norge.

Vi i If jobber hver eneste dag for å kunne tilby de beste forsikringsproduktene på markedet. Da blir vi ekstra stolte av anerkjennelse som dette!

Beregn pris og les mer om vår barneforsikring

– Skiller seg fra konkurrentene

Norsk Familieøkonomi skriver blant annet at Ifs barneforsikring skiller seg fra konkurrentene ved å gi dobbel erstatning ved invaliditetsgrad over 50 prosent, samt ha den høyeste uførekapitalen som kommer til utbetaling ved 40 prosent varig uføregrad.

Norsk Familieøkonomi trekker også frem If sin dekning når det gjelder dagpenger ved langvarig sykdom. Denne gir ikke bare hjelp dersom barnet får behandling på sykehus, men også ved behandling hjemme. I praksis kan kunden få en hjelpestønad i seks år, mot fem år som er vanlig under dekningen utvidet hjelpestønad.

Ifs Super barneforsikring får også skryt for innføring av regulering på uførepensjonen, som blir lansert i april 2021. Den vil reguleres med to prosent fra år til år.

Les hele testen her

If Barneforsikring best i test. Malin Kvamme Diesen, produktsjef for barneforsikring i If. Foto: If
If Barneforsikring best i test. Malin Kvamme Diesen, produktsjef for barneforsikring i If. Foto: If

Gir best forsikringsdekning der det trengs

Malin Kvamme Diesen er produktsjef for barneforsikring i If, og selv småbarnsmor. Hun forteller om et kontinuerlig arbeid med å kunne tilby en så riktig forsikringsdekning som mulig.

– Vår barneforsikring er best fordi vi hele tiden har barnet i fokus – både på kort og på lang sikt. Dekningen tar hensyn til at uventede sykdommer kommer i alle former og varianter, og den er tilpasset til hvordan barnet faktisk må behandles. Det er verdifullt der og da. Samtidig har vi de høyeste og mest omfattende erstatningene på lang sikt, slik at vi kan ta vare på barnet også som voksen, sier Malin.

– Det er jo ingen som vil se for seg at noe skal skje med de man er aller mest glad i her i verden. Men hvis livet virkelig ikke blir slik man hadde tenkt, skal man føle seg helt trygg på at man får den beste hjelpen og den høyeste erstatningen hos oss, legger hun til.

Norsk Familieøkonomi skriver i sin konklusjon følgende om hvilke vurderinger som veier tyngst i deres test:

«Når vi vurderer barneforsikring legger vi til grunn at selskapene bør tilby forsikringsprodukter som først og fremst sørger for at barnets fremtid er sikret. Terningkastene reflekterer en avveining mellom både hvor godt barneforsikringsproduktet er isolert sett, og i sammenligning med de øvrige i vår undersøkelse.»

Derfor er det viktig å ha en god barneforsikring

Her i Norge har vi et fantastisk, offentlig helsevesen, og vi er i de beste hender dersom det skulle skje noe akutt. Likevel kan det dessverre skje hendelser som gjør at man trenger hjelp for å kunne ta best mulig vare på barnet, få større økonomisk frihet og leve livet så normalt som mulig.

Derfor har over halvparten av alle barn i Norge en barneforsikring. Her er eksempler på hva den kan hjelpe til med:

 • Økonomisk støtte til familien hvis barnet får en alvorlig sykdom eller skade
 • Dagpenger ved sykehusopphold og langvarig sykdom dersom barnet må være hjemme fra barnehage eller skole
 • Utvidet hjelpestønad hvis barnet har et økt behov for pleie
 • Midler til ombygging av bolig
 • Skolerobot AV1 ved langvarig sykdom eller skade
 • Erstatning hvis barnet får nedsatt funksjonsevne (invaliditet) som følge av sykdom eller ulykke
 • Månedlige utbetalinger dersom barnet blir ufør og ikke kommer ut i full jobb som voksen
 • Engangsutbetaling dersom barnet blir varig ufør og ikke kommer ut i full jobb som voksen

Beregn pris på barneforsikring


Det er mulig vi kontakter deg for å sikre at du er rett forsikret. Les om vår behandling av personopplysninger.
 1. Magasinet

  Derfor bør du ha barneforsikring

  Over halvparten av barn i Norge har barneforsikring og andelen vokser. Her er de viktigste grunnene til hvorfor du bør forsikre barna.

 2. Magasinet

  Ta legebesøket hos Helsetelefonen

  Har barnet utslett? Feber? Dårlig appetitt? Ring Helsetelefonen, og snakk med sykepleier eller lege når og hvor det passer deg.

 3. Magasinet

  Derfor bør du forsikre barnet ditt allerede som spebarn

  Vurderer du barneforsikring? Forsikre barnet tidlig, før eventuell sykdom inntreffer, er ekspertens råd.