If's Nordiske Traineeprogram

«Et traineeprogram er en veldig god måte å ønske talentfulle, fremtidige ansatte velkommen til If, spesielt på de områdene hvor kompetanseoverføring må skje over tid.»

Er du nyutdannet og ser etter en utviklende og morsom start på karrieren? Som trainee i If får du muligheten til å bli kjent med organisasjonen på en strukturert måte, bygge nettverk og identifisere din fremtidige rolle og ansvar. If's traineeprogram er et nordisk program, noe som betyr tett samarbeid med andre traineer og kollegaer rundt om i Norden. Vår ambisjon er å forberede deg og øke forståelsen av ditt neste steg i karrieren din hos If. Nedenfor finner du mer informasjon om If sine ulike trainee-programmer.

John Pålsson
Analytiker

«Det tok ikke lang tid å få et stort kontaktnett i If, sier John. Vi som var traineer sammen hadde tett kontakt. Vi møttes på seminarer rundt om i Norden, og hadde uformelle møter over en kaffe regelmessig. Men det aller viktigste for virkelig å forstå tankesettet og virksomheten, var at vi umiddelbart ble en naturlig del av «businessen».»

Ossian Badman
Analytiker

«Før vennene mine fortalte meg om hvordan det var i If, hadde jeg nok en tanke om at forsikring var litt grått og støvete. At et forsikringsselskap kanskje ikke var den mest moderne arbeidsplassen. Men det fikk jeg ganske raskt motbevist!.»

Kajsa Haraldson
.Net utvecklare

«Ifs traineeprogram er den perfekte starten på din karriere innen IT, uansett om du nettopp er ferdig utdannet eller gjør et karriereskifte. Hos If havner du i en stabil, omsorgsfull bedrift. Du får sjansen til å møte hyggelige og kompetente mennesker og utvikle ferdigheter selv.»