Din karriere i If

If er Nordens største forsikringsselskap. Hos oss har du muligheten til å få en karriere i et internasjonalt selskap. Vi har virksomhet i alle de nordiske landene og Baltikum, samt internasjonalt fotavtrykk gjennom globale industrikunder.

Se ledige stillinger

Utdanning og kompetanseutvikling

Hos oss finnes mange spennende, varierte og utfordrende jobber, der du har mulighet til å utvikle både deg selv og virksomheten du arbeider i.

Hos If finnes en lang rekke spennende jobber: IT-utvikler, skadebehandler, kunderådgiver, produktansvarlig, UX-designer, underwriter, markedsfører, aktuar og jurist - blant mange andre.

Du må ikke ha arbeidet med forsikring tidligere for å begynne hos oss. Vi trenger mennesker med en variert bakgrunn og tilbyr kompetanseutvikling som gjør deg bedre på akkurat ditt område.

Eget utdanningssenter

Via vårt eget utdanningssenter "Learning and Development" får du tilgang til kurs og forelesninger som gir deg bedre kunnskap om for eksempel forsikringsbransjen, lederskap eller prosjektledelse. Kursene er gratis for ansatte og mange av dem kan gjøres ved egen datamaskin.

Forsikringsbransjen utvikles raskt gjennom digitalisering og nye forventninger fra kundene. If har som mål å være forsikringsselskapet som ligger i forkant og driver utviklingen.

Vi stiller høye krav til deg som medarbeider. Samtidig er det dine egenskaper og din kunnskap som gjør at vi kan bli et enda bedre forsikringsselskap.

  • Ifs etiske retningslinjer

    Hvorfor er etikk viktig for If? Det korte svaret er at det rett og slett er riktig å gjøre de rette tingene. Men det finnes også gode forretningsmessige grunner. 

    Les mer om Ifs etiske retningslinjer
  • Vil du jobbe hos oss?

    Det dukker hele tiden opp nye jobber du kan søke på ved våre kontorer i Norge og Norden. Sjekk våre ledige stillinger for å se hva som passer deg.

    Ledige stillinger