Derfor er vi

best på skadeoppgjør

Som et av Norges største forsikringsselskap har vi et profesjonelt og effektivt apparat til å håndtere alle skader du som kunde kan komme ut for. Er uhellet ute, kan du stole på oss.

Hvis du skulle bli frastjålet bilen, krasje, eller få andre skader på bilen din, er det viktig å få hjelp fort; at skadesaken blir behandlet raskt og smidig, slik at du enten får reparert bilen på verksted eller utbetalt erstatning kjapt.

Derfor har vi et stort nettverk av verksteder og partnere, som jobber hardt for at du som kunde skal oppleve skadebehandlingen så ryddig og effektiv som mulig.

Kunder som har hatt en skade gir oss 8,8 av 10 i karakterscore

Kom raskt tilbake til hverdagen

Våre saksbehandlere ser seg ikke blinde på vilkår og dekninger, men vil at du som kunde skal få komme tilbake til hverdagen så raskt og smertefritt som mulig. Vi setter stor pris på gode kunder og vil alltid prøve å strekke oss litt lenger for å gi det lille ekstra, hvis vi har mulighet.

Originale reservedeler sikrer deg topp kvalitet

Som bileier skal du vite at ved et uhell som krever behandling på verksted, vil vi ta godt vare på bilen din. Vi er svært opptatt av å benytte profesjonelle og kvalitetsbevisste verksteder, derfor har vi et tett og utvidet samarbeid med alle merkeverksteder. Ved å være forsikret hos oss er du sikret en god og kvalitetsmessig reparasjon med bruk av originale reservedeler.

Leiebil helt til bilen din er ferdig reparert - uansett hvor lang tid det tar

Én ting som skiller oss fra de fleste andre selskapene, er vår Super bilforsikring. Med Super har du leiebil i hele perioden bilen står på verksted, uten tidsbegrensning.

Dette betyr at vi ikke presser verkstedene på reparasjonstiden, noe som kunne ført til at kvaliteten på reparasjonene ble dårligere, med påfølgende reklamasjon og irritasjon for deg som kunde. I enkelte tilfeller er det også lang leveringstid for å få de riktige delene til verkstedet. 

Super bilforsikring gir deg ny bil ved totalskade

Hvis bilen din er nyere enn tre år og har kjørt under 100 000 km, og du får en skade som som overskrider 60 prosent av salgssum ved førstegangsregistrering, kondemneres bilen din. Du får da tilbud om en ny bil av tilsvarende modell.

Har du Super merkeforsikring kjøpt via en merkeforhandler, er merkostnader som følge av modellendringer begrenset til inntil 25 000 kroner.

Er bilen eldre enn tre år og blir kondemnert, vil du med Super merkeforsikring få et tillegg på markedspris på 25 prosent, hvis du kjøper en bil av samme merke fra en merkeforhandler. Med vanlig Super bilforsikring får du et tillegg på 15 prosent.

Hjelp ved bilskade

Se hvilke bilforsikringer som dekker hva og hvilke opplysninger vi trenger når du melder skade.

Les mer og meld skade

Hvorfor velge If?

Du kan benytte deg av flere fordeler som kunde i If. Bli bedre kjent med oss og lær om våre kundefordeler.

Kundefordeler

Ring oss døgnet rundt

Vi løser 76 % av alle skadesaker i løpet av 24 timer. Vårt skadesenter har åpent 24 timer i døgnet, hele året. 

Skadesenter