Hovedmeny Til innhold

Presse

Er du journalist? Her finner du blant annet våre pressekontakter, pressemeldinger og lenker til våre sosiale medier. 

Besøk vårt presserom

Pressekontakter

Sigmund Clementz

Sigmund Clementz

Kommunikasjonssjef
+47 982 49 805
Send e-post

Ellen Paulsen

Ellen Paulsen

Kommunikasjonssjef
+47 900 36 010
Send e-post

Pressemeldinger

Testvinner med terningkast seks: - En bekreftelse på det vi jobber for hver dag!

05.02.2022, 17.02

Norsk Familieøkonomi lar seg imponere av If Europeiske Reiseforsikring i årets omfattende test av reiseforsikringer.

If Europeiske Reiseforsikring får igjen tildelt en sekser i Norsk Familieøkonomi sin omfattende test. Produktsjef Hilde Øverby og reiseekspert Andreas Handeland er selvsagt meget godt fornøyde, og mener det er en ekstra trygghet for kundene. Foto: If


For fjerde år på rad går If Europeiske Reiseforsikring til topps med terningkast seks i Norges største og mest omfattende test av reiseforsikringer. 

- Vi jobber hver eneste dag for at kundene våre skal ha den beste reiseforsikringen på markedet. Det å få anerkjennelse for dette som testvinner i Norsk Familieøkonomi sin grundige test er selvsagt svært viktig og motiverende for oss, sier Hilde Øverby, produktsjef for reise i If Europeiske Reiseforsikring.

- Vårt fokus er å være best på de områdene som er viktigst for flest mulig av kundene våre. De skal være trygge på at de får den beste hjelpen hvis det uforutsette skulle skje, enten det er på ferie eller her hjemme i Norge, legger hun til.

"Svimlende" summer ved uhell

Norsk Familieøkonomi gir If Europeiske Reiseforsikring skryt for å kunne tilby Norden-dekning med testens desidert rimeligste forsikringspriser. I tillegg blir uhellsdekningen fremhevet, der vi dekker inntil "svimlende" 40.000 kroner per gjenstand. Det er det ingen andre av de totalt ni selskapene i testen som er i nærheten av.

Også den ubegrensede dekningen når det gjelder skade på leiebil eller bil i delingstjeneste trekkes frem. Det samme gjelder det ubegrensede beløpet forsikringen dekker til innhenting av reise ved forsinkelser. Norsk Familieøkonomi skriver også at vår forsikring er best i test når det gjelder ekstremsport.

- Kvalitet i alle ledd

- Det å få terningkast seks i denne toneangivende testen er selvsagt en fjær i hatten til våre bunnsolide folk internt i If Europeiske Reiseforsikring. Men enda viktigere er det at dette er en bekreftelse til kundene om at de har den beste reiseforsikringen i ryggen dersom noe skulle skje, sier reiseekspert Andreas Handeland, kommunikasjonsdirektør i If og Europeiske Reiseforsikring.

- Parallelt med dette har vår kundeservice blitt kåret til Norges beste hele fem år på rad. Det viser at vi har kvalitet i alle ledd, legger han til.

Hele testen til Norsk Familieøkonomi kan leses her

Følg oss på LinkedIn

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss i If.

Facebook

Få med deg hva som rører på seg i If gjennom Facebook-kontoen vår.

Besøk vår YouTube-kanal

Se våre reklamefilmer, informasjonsvideoer og andre klipp.