Våre sponsoraktiviteter

I If tar vi et aktivt samfunnsansvar og vi støtter områder og aktiviteter som har en naturlig tilknytning til forsikring. ​Vi samarbeider med organisasjoner som arbeider for å øke tryggheten i samfunnet.

Norsk Brannvernforening

Vi har et samarbeid med Norsk Brannvernforening. Hvert år arrangerer vi Brannvernuka. Dette er en aktivitet som skjer i uke 38 sammen med brannvernforeningen og med Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap (DSB). Med Brannvernuka ønsker vi å sette fokus på sikkerhet i hjemmet ditt og hvordan du kan hindre brann.

Les mer om brannvernuka​

​​Trygg trafikk

Vi samarbeider tett med Trygg Trafikk og støtter blant annet Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. Fra 2010 har vi samarbeidet om kampanjen «Tryggest bakovervendt», og andelen som sikrer barna bakovervendt har økt fra 20 til 50 prosent på fem år år. Den skadereduserende effekten ved å være sikret bakovervendt er på 90-95 prosent, sammenlignet med å være usikret. Så viktig er det å sikre riktig.

Du kan lese mer om temaet på Trygg Trafikks nettsider eller på Ifs sider om sikring av barn i bil. Her kan du også lese om leie av bilbarnestol. If er også kraftig engasjert i trafikken rundt skolene​ og har informert om dette sammen med Trygg Trafikk mange ganger.