If barneforsikring best i test

If barneforsikring kåret til best i test

Barneforsikringen til If får terningkast 6 av Norsk Familieøkonomi.

TekstIf-redaksjonen
FotoIf
Dato09.01.2019

If Super barneforsikring er den aller tryggeste for barn på lang sikt. Den dekker også kortsiktige omkostninger, men det er utgiftene i det lange løp som det er viktigst å ta hensyn til.

«Skiller seg fra konkurrentene»

Derfor er det stor stas å bli kåret til vinner av beste barneforsikring i årets test, nettopp mye på bakgrunn av dette. Norsk Familieøkonomi skriver blant annet:

«Forsikringen er helt i toppsjiktet på alle hovedpunkter, inkludert medisinsk invaliditet ved sykdom og ulykke, uførepensjon og uførekapital. «Super Barneforsikring» skiller seg fra konkurrentene fordi den blant annet inkluderer dobbel erstatning for medisinsk invaliditet over 50 prosent både som følge av sykdom og ulykke, dekning for alle sykdommer som resulterer i over 50 prosent invaliditet og har testens høyeste uførekapital. If skal også premieres for å ha utbedret sin barneforsikring det siste året, og inkluderer nå psykiske lidelser i sin uførekapitaldekning.»

Les hele testen her

Beregn pris og les mer om vår barneforsikring

Derfor bør du forsikre barnet

Mange vil mene at barn er de som blir tatt aller best vare på i det offentlige helsevesenet i Norge. Det er også forsikringsselskapet If helt enige i. Oppstår det noe akutt, får du den aller beste hjelpen her i landet.

Likevel kan det oppstå situasjoner der du trenger en god barneforsikring for å kunne ta deg av barnet på best mulig måte, få større økonomisk frihet og leve livet så normalt som mulig. Det er nettopp det du skal tenke på når du vurderer om du trenger en barneforsikring, slik også testen la vekt på:

«Når vi vurderer barneforsikring legger vi til grunn at selskapene bør tilby forsikringsprodukter som først og fremst sørger for at barnets fremtid er sikret. Barnets evne til å være økonomisk selvstendig, til tross for sykdom eller skade vektlegges derfor tungt i vår test.»

Her er de viktigste grunnene til hvorfor du bør forsikre barna

Dagpenger ved sykehusopphold

Over halvparten av alle barn i Norge har barneforsikring. Dette er noe av det forsikringen kan gi deg:

  • Økonomisk støtte til familien hvis barnet får en alvorlige sykdom eller skade
  • Dagpenger ved sykehusopphold og langvarig sykdom dersom barnet må være hjemme fra barnehage eller skole
  • Midler til ombygging av bolig
  • Erstatning hvis barnet får nedsatt funksjonsevne, invalid, som følge av sykdom eller ulykke
  • Månedlig utbetaling dersom barnet blir ufør og ikke kommer ut i full jobb som voksen
  • Engangsutbetaling dersom barnet blir varig ufør og ikke kommer ut i full jobb som voksen
Bestill og les mer om vår barneforsikring