Forsikringer for malere

Vi mange års erfaring med å forsikre norske malerfirmaer, og vi er godt kjent med arbeids- og ansvarsforholdene som bransjen innebærer. Vi bruker den kompetansen når vi hjelper deg med forsikringer.

På denne siden har vi samlet informasjon som kan være relevante for deg som maler.

Vi kan gjerne kontakte deg hvis du vil ha en prat om forsikring og pris.

Se pris og kjøp Spørsmål og svar

Anbefalte forsikringer for malere

Forsikring for elektrikere

Ansvar og økonomi

Dersom det oppstår skader på mennesker, ting eller miljø, kan bedriften din bli erstatningsansvarlig.

  • Ansvar – noen ganger går det galt og virksomheten din kan bli holdt ansvarlig. En bedriftsansvarsforsikring er relevant for alle virksomheter. Mange malere supplerer også med produktansvarsforsikring og miljøforsikring.
  • Juridiske tvister - enten det er berettiget eller ikke, kan det være kostbart når en kunde eller tredjepart gjør virksomheten din til part i en tvist. Med en rettshjelpsforsikring får du dekket utgifter til rettshjelp.
Illustrasjon: Ansvarsforsikring

Maskiner og verktøy

Som maler er du i tillegg til firmabilen din ofte avhengig av spesialiserte verktøy som arbeidslamper, sprøyter og blandingsmaskiner, og du er sårbar dersom de går i stykker.

  • Maskiner og verktøy - vi tilbyr et bredt utvalg av forsikringer for varebil, verktøy og maskiner. Vi skreddersyr forsikringen etter dine behov slik at du kun forsikrer de tingene du trenger.
  • Kriminalitet på arbeidsplassen – det er ikke morsomt å snakke om, men for noen bedrifter er det aktuelt med kriminalitetsforsikring. Den beskytter deg mot økonomisk tap dersom dine ansatte begår kriminalitet mot bedriften, eller hvis nettbanken din blir angrepet.
Forsikring for eiendeler

Dine ansatte

Hvordan påvirkes virksomheten hvis du eller de ansatte blir syker?

Sykdom - med helseforsikring reduserer du aktivt sykefraværet ved å skaffe deg selv og de ansatte rask tilgang til behandling og spesialister. Samtidig markerer du deg som en attraktiv arbeidsgiver.

Ulykker - yrkesskadeforsikring er lovpliktig for alle virksomheter som har ansatte. Den sikrer erstatning hvis noen blir skadet i forbindelse med arbeidet. Du kan med fordel utvide forsikringen til også å gjelde på fritiden.

Langtidsfravær - med sykeavbruddsforsikring får du dekket tapt omsetning hvis du eller dine ansatte blir syke eller blir utsatt for en ulykke.

Forsikringer for menneskene i bedriften

Hva koster sykefravær?

En ansatt borer og blir truffet i øyet av en metallsplint. Du skreller av isolasjonen til en kabel med en kniv og kutter deg selv i fingeren. En stige velter på et ujevnt fundament og forårsaker et brukket ben. Et dårlig influensavirus sprer seg på arbeidsplassen.

Det er store og små grunner til at medarbeidere blir sykemeldt, og det kan bli kostbart for deg som arbeidsgiver.

Prøv kalkulatoren vår og se hva sykefravær kan koste din bedrift – og hva du kan gjøre med det.

Prøv sykefraværskalkulatoren

Vanlige spørsmål og svar