Derfor bør du velge Super husforsikring

Et hus er en stor investering, og bør være godt forsikret. Super er If sin aller beste husforsikring. Dette er de fire viktigste grunnene til at du bør velge nettopp denne.

Å velge husforsikring kan føles komplisert. Du vil ikke risikere å velge en forsikring som viser seg å ikke dekke skaden som har oppstått. Samtidig ønsker du ikke å betale for dekninger du ikke trenger.

Super husforsikring har dekninger alle hus, uansett tilstand, alder og størrelse har behov for hvis uhellet er ute. Valget er enkelt hvis du ønsker minst mulig risiko for egen lommebok.

Marius Duffaut, ansvarlig for husforsikring i If anbefaler alltid å velge Super:

– Foruten bredere skadedekning, er to store fordeler med denne forsikringen rådgivningen fra Anticimex via Boligsjekken og Boligtelefonen. Her får du tilgang til byggetekniske eksperter som gjør hjemmet ditt sikrere mot blant annet vannskade, brann og skadedyr.

Sjekk pris på husforsikring

Få snusen i større skader før de skjer

Boligsjekken er en tjeneste som er gratis for deg med Super husforsikring. Da kan du få besøk av en fagmann fra Anticimex som tar en full gjennomgang av hele boligen din, både ute og inne.

– Boligsjekken kan forhindre store skader på huset ditt ved å kartlegge vedlikeholdsbehov og potensielle farer, forteller Duffaut.

Etter en gjennomgang av boligen din, får du en rapport. Denne viser hva du bør prioritere av vedlikehold eller endringer for å sikre huset ditt mot for eksempel vannskade, brann eller innbrudd. Du kan ta en ny boligsjekk hvert fjerde år.

Tilfredsstiller våtrom, tak og drenering visse tekniske krav, får du et verdibevis som gir deg markedets aller beste forsikring mot vannskade på disse utsatte områdene.

Ole Lislebø, ansvarlig for husforsikring i If. Foto: If
Ole Lislebø, ansvarlig for husforsikring i If. Foto: If

Skade på våtrom og bad

Vannskader er mange nordmenns største mareritt. Da er det betryggende å vite at Super husforsikring dekker alle skader som skyldes lekkasje fra våtrom og bad, uansett årsak, tilstand og alder på våtrommet.

– Er rommet under 10 år gammelt og skaden skyldes en håndverkerfeil, dekker vi også reparasjon av selve badet eller våtrommet uansett kostnad, forteller Duffaut.

Har du fått verdibevis i forbindelse med Boligsjekken, dekker If reparasjon av våtrom, uansett alder på bad og hvem som har bygget det.

Skader som skyldes lekkasje fra tak eller vegg

Husforsikringen dekker alltid plutselige og uforutsette skader på huset ditt, som hvis et tre faller over huset og skader taket.

– Som huseier har du ansvar for å holde hustak og vegger tette gjennom normalt vedlikehold. Skulle det likevel oppstå en lekkasje, vil Super husforsikring erstatte følgeskadene på for eksempel innvendig tak, vegger og gulv, forteller Duffaut.

Med verdibevis på tak gjennom Boligsjekken, vil If dekke reparasjon også av selve taket. If er det eneste forsikringsselskapet som erstatter denne typen skader.

5 grunner til å ta If Boligsjekk

Erstatning ved sopp og råte

Vanlig vedlikehold vil normalt forhindre sopp og råte på utendørs treverk. Men muggsopp og råte kan også oppstå innendørs, og i disse tilfellene kan det være skadelig for både helsen og boligen din. Super husforsikring dekker reparasjon av skadene og hjelper deg å bli kvitt alle typer sopp og råte som ødelegger treverk.

Hva ville huset ditt valgt?

Med Super husforsikring er du ikke bare sikret mot de fleste uforutsette skader som kan skje med huset ditt, du får i tillegg rådgivning og hjelp til å ta best mulig vare på det. Hvilken husforsikring ville huset ditt valgt?

 1. Magasinet

  5 ting du bør ha med deg på visning

  Mange av oss er altfor høflige når vi på visning. Disse 5 tingene gjør det lettere å stille de riktige spørsmålene.

  25.04.2022
 2. Magasinet

  5 tegn på at du må pusse opp badet

  Badet kan se pent ut, men er det bare på overflaten? Her er tegnene på at du kanskje likevel må pusse opp badet.

 3. 5 grunner til å ta If Boligsjekk

  Småbarn må jevnlig på helsekontroll for å påse at alt går som det skal. Men, visste du at huset ditt også bør ha en jevnlig «helsesjekk»?

  24.01.2022