Gods og eiendeler i egen bil

Få tilbud på transportforsikring for gods og eiendeler i egen bil.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr
  • Verktøy og materialer i bilen

    Beskytt dine verdifulle ting i bilen både ute på veien og når bilen står parkert.

  • Gjelder bedriftens biler

    Forsikringen dekker tingene dine i biler eid av bedriften innenfor samlet forsikringssum. Maksimal utbetaling velger du selv, og du betaler bare for den beskyttelsen du trenger.

  • Dekker skade, innbrudd, brann

    Tingene er beskyttet hvis noe skulle inntreffe og du får alltid rask hjelp og erstatning.


Hvem trenger forsikring for Gods og eiendeler i egen bil?

Forsikringen er vanlig blant bedrifter innen bygg, reparasjon og installasjon der man ofte har verktøy og materialer av stor verdi i bilen. Det er også vanlig blant butikkeiere og selgere der man frakter varer med egen bil. Selv om varene dine er forsikret i lokalet de vanligvis oppbevares i, gjelder det ikke under transport og lagring i bilen. Det er derfor viktig å supplere med denne forsikringen for å sikre at du er riktig dekket.

Forsikring verktøy i bil

Hvis eiendelene dine blir ødelagt eller stjålet etter innbrudd i bilen, så gir hverken bilforsikringen eller eiendomsforsikringen noen erstatning. Du må ha en egen forsikring for gods og eiendeler i bilen din for å beskytte det du har med deg. Dette gjelder også trafikkulykker, hvis bilen begynner å brenne eller hvis du får en vannskade der varene du har i bilen din blir ødelagt. Med transportforsikring for gods og eiendeler i bil får du både rask hjelp og kompensasjon.

Forsikringsekspertene våre hjelper deg

Snakk gjerne med oss om hva slags transportforsikring bedriften din trenger. Du kan også sende oss noen få opplysninger og be om et tilbud. Da kommer vi med et forslag til deg.