Gods og eiendeler i egen bil

Få tilbud på transportforsikring for gods og eiendeler i egen bil.

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Jeg har ikke org.nr
Skjemaet blir sendt...
 1. Bedrift
 2. Forsikringer
 3. Transportforsikring
 4. Gods og eiendeler i egen bil

En transportforsikring for deg som frakter og oppbevarer verktøy, utstyr eller annet materiale i bilen. Gjelder for eksempel innbrudd i bilen, transportskade og brann.

 • Verktøy og materialer i bilen

  Beskytt dine verdifulle ting i bilen både ute på veien og når bilen står parkert.

 • Dekker skade, innbrudd, brann

  Tingene er beskyttet hvis noe skulle inntreffe og du får alltid rask hjelp og erstatning.

 • Gjelder alle bedriftens biler

  Forsikringen dekker tingene dine i alle biler eid av bedriften. Maksimal utbetaling velger du selv, og du betaler bare for den beskyttelsen du trenger.


Hvem trenger forsikring for Gods og eiendeler i egen bil?

Forsikringen er vanlig blant bedrifter innen bygg, reparasjon og installasjon der man ofte har verktøy og materialer av stor verdi i bilen. Det er også vanlig blant butikkeiere og selgere der man frakter varer med egen bil. Selv om varene dine er forsikret i lokalet de vanligvis oppbevares i, gjelder det ikke under transport og lagring i bilen. Det er derfor viktig å supplere med denne forsikringen for å sikre at du er riktig dekket.

Forsikring verktøy i bil

Hvis eiendelene dine blir ødelagt eller stjålet etter innbrudd i bilen, så gir hverken bilforsikringen eller eiendomsforsikringen noen erstatning. Du må ha en egen forsikring for gods og eiendeler i bilen din for å beskytte det du har med deg. Dette gjelder også trafikkulykker, hvis bilen begynner å brenne eller hvis du får en vannskade der varene du har i bilen din blir ødelagt. Med transportforsikring for gods og eiendeler i bil får du både rask hjelp og kompensasjon.

Forsikringsekspertene våre hjelper deg

Snakk gjerne med oss om hva slags transportforsikring bedriften din trenger. Du kan også sende oss noen få opplysninger og be om et tilbud. Da kommer vi med et forslag til deg.

Flere transportforsikringer som sikrer transportene dine

 1. Bedrift
 2. Forsikringer
 3. Transportforsikring
 4. Gods og eiendeler i egen bil